Oprezni roditelji

Ovo nije njihova prava kćer i sve je dio predstave?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni roditelji ne žele da im kći odrasta pod svjetlima reflektora …

Hollywood je zaokupio novi trač koji se širi brzinom munje – tko je zapravo malena slatkica koja pozira na fotografijama s Kim Kardashian i Kanye Westom?

Pogledaj i ovo Bianca Censori zašto si ovo dopušta? I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

Za gladijatoricama slavne kćeri pomamili se mnogi ljubitelji mode

 

Navodno su slavni roditelji platili preko 4.5 milijuna kuna kako bi pronašli dvojnicu koja će zamijeniti njihovu kći North West u javnosti, piše The Hollywood Gossip.

'U Los Angelesu se održala audicija kako bi pronašli djevojčicu što sličniju njihovom djetetu. Također su zaposlili dvojnicu njihove dadilje', rekao je izvor.

North West jedno je od djece koji paparazzo fotografi najviše vole pa nitko ne bi krivio roditelje da žele zaštitit svoju prvorođenu kći. No, s druge strane, nitko joj ne pokušava nauditi pa se svi pitaju koliko ima istine u ovoj priči koja je zaludila američke medije.

Cijela obitelj Kardashian izložena je svijetlima reflektora već dugi niz godina, no očito Kim ne želi takav život za svoju malenu ljepoticu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene