Čini se da će svjetski poznatu akcijsku zvijezdu uskoro zamijeniti njegova kćer. Biana Van Varenberg osim što glumi, bavi se i borilačkim vještinama.


Iako je godinama odbijala baviti se glumom i pratiti očeve stope, 25-godišnja kćer poznatog akcijskog glumca Jean Claudea Van Damma i bivše body-builderice Gladys Portugues, Bianca Van Varenberg, ipak je odlučila okušati sreću u filmovima.

Vezani članci Slika nije dostupna TEŽAK ŽIVOT U SJENI SLAVE Zvijezde koje se bore s maničnom depresijom Slika nije dostupna LIJEPE KĆERI OPASNIH OČEVA Njima biste se teško usudili približiti

Mlada glumica je odrasla putujući svijetom sa ocem i gledajući ga na setovima raznih uloga, a u glumu se sasvim slučajno zaljubila kada su za film u kojem je Van Damme glumio trebali dijete, a ona se našla na setu pa su odlučili zaposliti nju. Unatoč Hollywoodu kojim je bila okružena Bianca je željela potpuno drugačiju karijeru, naime bavila se brzim klizanjem i htjela je sudjelovati na Olimpijskim igrama, ali se ozlijedila i morala je odustati od tog sporta.

Utjehu je pronašla u glumi i borilačkim vještinama, koje je do tada smatrala groznima, te se u glumi ozbiljnije okušala uz svoga oca u filmu 'The Shepherd: Border Patrol'. Na početku Bianca nije htjela koristiti očevo ime jer nije htjela živjeti u njegovoj sjeni, ali s godinama je promijenila mišljenje.

'Ne želim živjeti u sjeni svoga oca. To su djeca poznatih ljudi u stvari, sjene njihovih roditelja. Radije ću se mučiti nego da lako prolazim kroz sve', rekla je Bianca u jednom intevjuu. Bianca u zadnje vrijeme plijeni pažnju svojim objavama na društvenim mrežama u kojim pokazuje svoju zavidnu liniju i odličnu formu. Sa svojim ocem Bianca voli vježbati. 'Mi pričamo i družimo se, ali ne zovem ga da idemo nešto pojesti i da pričamo o životu. Mi odemo u teretanu i udaramo stvari', rekla je Bianca nedavno o odnosu sa Jean Claudeom. Do sada je Bianca glumila u šest filmova uz svoga oca, a nekoliko njih je i producirala. Od ove mlade glumice puno toga možemo očekivati.