Noge kao štapići

16-godišnja kći top modela Cindy Crawford zabrinula obožavatelje mršavošću: Je li ovaj put pretjerala?

Kaia Gerber (Foto: Profimedia) Kaia Gerber (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kaia Gerber (Foto: Profimedia) Kaia Gerber (Foto: Profimedia) Kaia Gerber (Foto: Instagram) Kaia Gerber (Foto: Instagram) Kaia Gerber (Foto: Instagram) Kaia Gerber (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Getty) +0 Cindy Crawford (Foto: Getty) Galerija

Kaia Gerber uskoro će navršiti 17 godina, a već je vrlo tražena manekenka, a po novom i dizajnerica.

16-godišnja kći top modela Cindy Crawford također je uspješna manekenka.

Pogledaj i ovo Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: AFP) prava filmska priča Upoznala je ljubav svog života kada je bila udana za drugog, a nikada nije skrivala koja je tajna njihova dugog braka

Kaia Gerber svjetsku slavu može zahvaliti, prije svega, poznatim roditeljima manekenima Cindy Crawford i Randeu Gerberu, iako joj baš nitko ne može osporiti ljepotu.

 

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Smeđokosa ljepotica izgleda kao mama u mladim danima što je svakako bila još jedna prednost pred ostalim djevojkama koje nastoje uspjeti u modnom svijetu, jer ipak se radi o jednom od najpoznatijih i najtraženijih top modela ikad koji i u šestom desetljeću snima kampanje.

 

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

No u posljednje vrijeme više se piše o mršavosti mlade manekenke, a manje o njezinoj ljepoti i poslovnim uspjesima. Iako je Kaia uvijek imala manekensku liniju, posljednjim fotografijama snimljenim u Malibuu zabrinula je obožavatelje koji su komentirali kako nikada nije bila mršavija.

 

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

U bijeloj haljinici s dubokim dekolteom, manekenka je obavila šoping, no nije izgledala pretjerano sretno što ju prate paparazzi.

Kaia Gerber (Foto: Profimedia) Kaia Gerber (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Mlađahna ljepotica nedavno je najavila da uskoro u prodaju izlazi i njezina kolekcija s poznatim modnim dizajnerom Karlom Lagerfeldom pa se čini kako nema namjeru tako brzo napustiti modni svijet, baš poput njezine mame koja je u njemu već desetljećima. 

Smatrate li da je Kaia Gerber premršava?

  • Da.
  • Ne.

Ukupno glasova:

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene