Kaia Gerber uskoro će navršiti 17 godina, a već je vrlo tražena manekenka, a po novom i dizajnerica.

Galerija


16-godišnja kći top modela Cindy Crawford također je uspješna manekenka.

Vezani članci Cindy Crawford i Rande Gerber Isklesanim i razgolićenim torzom ovaj je 57-godišnjak zasjenio svoju puno slavniju suprugu Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: Profimedia) Slavna mama čuvala ju je od svijeta slavnih i loših dečki, a sad ljubi jednog od gorih u Hollywoodu

Kaia Gerber svjetsku slavu može zahvaliti, prije svega, poznatim roditeljima manekenima Cindy Crawford i Randeu Gerberu, iako joj baš nitko ne može osporiti ljepotu.

 

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Smeđokosa ljepotica izgleda kao mama u mladim danima što je svakako bila još jedna prednost pred ostalim djevojkama koje nastoje uspjeti u modnom svijetu, jer ipak se radi o jednom od najpoznatijih i najtraženijih top modela ikad koji i u šestom desetljeću snima kampanje.

 

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

No u posljednje vrijeme više se piše o mršavosti mlade manekenke, a manje o njezinoj ljepoti i poslovnim uspjesima. Iako je Kaia uvijek imala manekensku liniju, posljednjim fotografijama snimljenim u Malibuu zabrinula je obožavatelje koji su komentirali kako nikada nije bila mršavija.

 

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

U bijeloj haljinici s dubokim dekolteom, manekenka je obavila šoping, no nije izgledala pretjerano sretno što ju prate paparazzi.

Kaia Gerber (Foto: Profimedia)
Kaia Gerber (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Mlađahna ljepotica nedavno je najavila da uskoro u prodaju izlazi i njezina kolekcija s poznatim modnim dizajnerom Karlom Lagerfeldom pa se čini kako nema namjeru tako brzo napustiti modni svijet, baš poput njezine mame koja je u njemu već desetljećima.