Nikad se prije nije poljubio

Slavna pjevačica 20-godišnjaku na prepad priuštila prvi poljubac, a on se srušio od šoka!

Katy Perry (Foto: Screenshot ) Katy Perry (Foto: Screenshot ) Foto: Screenshot

Katy Perry poprilično je iznenadila javnost kad je poljubila mladića koji je došao na audiciju za show "Američki Idol". Učinila je to nakon što joj je ispričao da je konzervativno odgojen i da se još nikad nije poljubio

Katy Perry priredila je golemo iznenađenje mladiću koji ima tek 19 godina. Naime, Benjamin Glaze prijavio se na glazbeni talent show, a sve kako bi dobio priliku ući u svijet glazbe i prestati raditi kao blagajnik.

Pogledaj i ovo Katy Perry - 3 sve, samo ne obična Malo je reći da je Katy Perry sve šokirala kad je fotografima okrenula leđa, ono što im je pokazala nitko od nje nije očekivao

Ipak, uz priliku da pokaže kako pjeva, Benjamin je dobio priliku poljubiti članicu žirija Katy Perry, što je nekima možda i veća želja nego proći na audiciji.

Katy Perry poljubila kandidata Američkog idola (FOTO: Youtube) Katy Perry poljubila kandidata Američkog idola (FOTO: Youtube)

Benjamin je ušao u studio i počeo pričati o sebi. Kazao je kako je posao blagajnika dobar jer ima priliku upoznati puno simpatičnih djevojaka, no rekao je i da je konzervativno odgojen te da se još nikad nije poljubio s djevojkom.

Kada je to čula Katy Perry, odmah joj je sinula ideja da to promijeni. Pozvala ga je i kazala da ju poljubi u obraz. Benjamin je to učinio, no Katy je kazala kako želi još jedan. Kada je mladić krenuo poljubiti je, Katy se brzo okrenula i poljubila ga u usta, što je mladića šokiralo.

Mnogi gledatelji ovo su opisali kao seksualno zlostavljanje te smatraju kako pjevačica nije ispoštovala njegova vjerska uvjerenja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene