Američka glumica na Instagramu je objavila fotografiju gdje pozira gola.


Lijepa glumica Kate Hudson pridružila se listi slavnih osoba koje se ne libe pokazati svoje nago tijelo. Svoju fotku tako je objavila na Instagramu na radost svojih pratitelja.

Vezani članci Opera HNK (Foto: Zagreb Classic) Filmovi, izložbe, predstave, književnost: Sav kulturni online sadržaj dostupan na jednom mjestu Cannes Film Festival Odgođeno jedno od najprestižnijih događanja u svijetu filma: Festival u Cannesu neće biti održan u planiranom terminu

Seksi poza s jednom rukom u zraku pokazala je zavidnu figuru mlade mame.

 

A photo posted by Kate Hudson (@katehudson) on

Kate je majka dvaju sinova, 12-godišnjeg Rydera i 4-godišnjeg Binghama.

 

A photo posted by Kate Hudson (@katehudson) on

37- godišnjakinja očito ima dobre gene, budući da njezina mama, poznata Goldie Hawn, itekako dobro izgleda iako ima 70 godina. Između njih dvije je više od 30 godina razlike, ali razlike su neprimjetne.

 

A photo posted by Kate Hudson (@katehudson) on

Kate je tajko jednom prilikom izjavila kako se s majkom već zadnjih 20 godina druži poput prijateljice. 'Zajedno gledamo nogometne tekme i uživamo. Sada s nama gledaju i moja djeca i ludo se zabavljamo', priznala je glumica.

Kate dolazi iz nekonvencionalne obitelji stoga ne čudi kako se odlučila na ovakvu fotku. Uz to, glumica je nedavno objavila svoju novu knjigu o zdravom načinu življenja, odnosno otkrila je tajne fitness savjete,kojih se, kao i što sami vidimo, pridržavala.