postaje poduzetnica

Poslovni pothvat naše bivše misice: Otvara privatni biznis za djecu i mlade

Katarina Prnjak (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Katarina Prnjak (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Prnjak (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) +0 Katarina Prnjak (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Galerija

Katarina Prnjak, bivša Miss Hrvatske, pokreće školu za manekene.

Katarina Prnjak bivša je Miss Hrvatske, a kako biti Miss više i nema neki značaj u Hrvatskoj, ta se ljepotica odlučila baciti na vlastiti posao.

Pogledaj i ovo Katarina Prnjak (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Rekla što misli Oštar istup bivše misice: ''Kad misliš da ne može gore, pojave se molitelji, tko im daje za pravo vršiti teror?''

Šibenčanka je odlučila otvoriti školu za manekene u Splitu. Vodit će tečajeve za uzraste od 6 pa sve do 16 i više godina, a želja joj je da novim naraštajima dâ novo znanje i samopouzdanje.

''Kako kvalitetnog rada s djecom posljednjih godina u Splitu nedostaje, počinje ozbiljan rad od najranijih uzrasta. Buduće modele očekuje puno rada na hodu, držanju, poziranju, fotografiranju, učenje o ishrani, zdravu životu, tjelovježbi, ali i danas vrlo važnoj promociji preko fotobookova, društvenih mreža itd. Tijekom školske godine organizirat će se i tri revije, od kojih je prva već na Božić. Važno je to da djeca steknu iskustvo i razbiju strah od publike, a to samopouzdanje pomoći će im u svemu čime se bave u životu. Mogući su angažmani i za razna snimanja reklama, serija i filmova'', kazala je Katarina za dalmatinski portal.

Katarina Prnjak (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Katarina Prnjak (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene