Katarina Baban uoči nove epizode showa "Tvoje lice zvuči poznato" dobila je zadatak pogoditi nove pjesme koje će pjevati njezini kolege u nedjelju.

Galerija


Uoči nove epizode popularnog showa "Tvoje lice zvuči poznato" gledatelje očekuju nova iznenađenja, imitacije i zanimljive točke. Naši natjecatelji i ovog tjedna pripremaju brojne uzbudljive transformacije, ali prije toga moramo pogledati kako Katarina Baban, pobjednica prošlotjedne emisije, pokušava odgonetnuti što će njezini kolege pjevati u nedjelju. Duhovita glumica nije se loše snašla, no neke stvari ipak su joj prouzročile svojevrsni problem!

Vezani članci Katarina Baban Katarina Baban najavljuje: ''Moji najbolji nastupi u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' tek slijede!'' Katarina Baban Naša glumica o trenutku kad samu sebe nije prepoznala: ''I danas kad vidim te fotke ne vjerujem da sam to ja!''

Inače, ovog će tjedna Katarina Baban postati Bruno Mars, a na pozornici će joj se pridružiti i 12-godišnji Gabrijel Rodić, poznat i kao sudionik pete sezone "Supertalenta". Davor Dretar Drele nakon kratkog izleta u ulogu Boba Marleyja ponovno će postati jedna od legendarnih dama naše scene, a ovoga puta gljiva mu je dodijelila transformaciju u energičnu divu Terezu Kesoviju. Maji Bajamić ovog puta gljiva je postavila zadatak da postane John Legend.

Katarina Baban (Foto: Anamaria Batur) - 3
Katarina Baban (Foto: Anamaria Batur) - 2 Foto: Anamaria Batur

Matko Knešaurek dobio je zadatak postati nakratko dio dance-grupe Captain Jack. "Malo sam se iznenadio, iskreno moram priznati da u životu nisam čuo za njega", izjavio je Matko. "Presretan sam što sam ovo dobio, bar ću se malo odmoriti i osunčati", opušteno je rekao i dodao kako je razlog tome što izvedba ni vokalno ni koreografski nije zahtjevna. Zabavne transformacije ovoga tjedna na pozornici showa priredit će i Damir Poljičak kao Alka Vuica, Ana Vilenica kao Stevie Wonder, Amel Ćurić kao Sylvester te Paola Valić Bekić u ulozi Nicki Minaj.

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTubeu.

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.