JOŠ MALO

NAPETOST RASTE Sve one žele samo jedno!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danas ćemo imati novu Miss Hrvatske 2016. Kandidatkinje su priznale kako straha nemaju iako je konkurencija poprilično jaka.

Do izbora za Miss Hrvatske 2016. ostalo je svega još par sati. Djevojka koja osvoji titulu najljepše predstavljati će našu zemlju na svjetskom izboru ljepote. Napetost raste jer u velikom finalu bori se 15 djevojaka, a samo jedna će biti okrunjena. Konkurencija je poprilično jaka jer je svaka djevojka posebna i ima puno potencijala, priznala je Angelica Zacchigna, jedna od kandidatkinja za izbor Miss Hrvatske.

Pogledaj i ovo showbuzz Miss Hrvatske 2016 ODABRALI STE Bitka je bila gusta, ali Miss medija je Ivana Knoll!

'Mislim da smo same sebi najveća konkurencija. Ne bojim se toga, bitno mi je da dajem sve od sebe i da prođem svoje limite'. U tome joj, kaže, pomaže njezina velika samouvjerenost i pozitivan stav prema samoj sebi. Mjesta za strah od konkurencije nema ni kod prelijepe zagrebačke studnetice Ivane Knoll. 'Nemam strah od nikoga, ukusi su različiti, najbitnije je biti zadovoljan sam sa sobom.' Ivana jednako kao i Angelica smatra kako joj u borbi protiv straha od konkurencije, a to su zapravo sve djevojke, pomaže njezina samouvjerenost. 'Samouvjerenost je za mene jako važna karika koja me gura da odradim nešto najbolje što mogu. Konkurencija je ove godine jako velika jer su cure po kvalitetama i izgledom odlične i nijanse ih razlikuju.'

Tako ne misli Daruvarčanka Galla Gomerčić. Toliko je samouvjerena pa smatra kako konkurencije zapravo i nema. 'Počašćena sam što se nalazim među svim tim divnim djevojkama stoga ih ne smatram konkurencijom već smo si sve međusobna podrška.' Čini se kako su se djevojke dosta zbližile, pa jedna za drugu imaju samo riječi hvale. 'U odnosu na dosadašnje izbore na kojima su djevojke sjajno izgledale, a koje sam pomno pratila, usuđujem se reći kako su djevojke na ovogodišnjem izboru doista sezacionalne i da će ostaviti publiku bez daha.'

Zgodna tehničarka cestovnog prometa, Antonela Ivanović, zasigurno će i vas ostaviti bez daha. Odlazak u teretanu i bavljenje boksom pomogli su Antoneli u održavanju figure, ali i u njezinoj samouvjerenosti. 'Mislim da nisam samouvjerena da ne bih podnjela neke situacije u natjecanju koje proživljavamo kroz pripreme i natjecanje svakodnevno. Mislim da je samouvjerenost ključna! Gura me dalje.' Zato se Galla i ne boji jake konkurencije. 'Konkurencija je jaka, ima prelijepih djevojaka, djevojaka s lijepim tijelom, talentiranih, djevojaka koje su snalazljive u komunikaciji, a sve je to jako bitno. Ne bojim se konkurencije jer ću dati sve od sebe i potruditi se pokazati se u najboljem svjetlu'.

Uvjereni smo da će se sve djevojke potruditi predstaviti se u najboljem mogućem svjetlu, ali mjesta pod reflektorima ima samo za jednu. Da vam olakšamo ili otežamo odabir, predstavljamo vam još jednom 15 kandidatkinja!

U izboru za najljepšu Hrvaticu možete sudjelovati i vi! Naime, sudjelovanjem u anketi izravno birate vašu Miss - Miss medija! Znači da ćete vi, kao naši čitatelji, odlučiti o jednoj od lenti! Glasovanje traje do 17. lipnja, zaključno u 12:00, kada se glasovanje završava!

Koja će ljepotica došetati do titule nove Miss Hrvatske pratite danas UŽIVO od 21h na našem portalu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene