Dan otvorenih vrata

Slavni pohrlili po poduku iz ljepote

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon duge zime, naša koža u proljeće treba posebnu njegu.

Upravo je zbog toga u prostorijama poliklinike Nola u Zagrebu održan proljetni Dan otvorenih vrata kako bi se svi koji su to poželjeli u direktnom kontaktu i razgovoru s liječnicima mogli informirati o određenim zdravstvenim temama i aktualnim medicinskim novostima.

U kozmetološkom dijelu predavanja gosti su se upoznali s radom uređaja za skeniranje i dijagnostiku kože, i vidjeli što sve taj uređaj može otkriti na našoj koži u svega nekoliko minuta.

Pogledaj i ovo Anita Dujić javio joj se i frano ridjan Naša bivša manekenka podijelila potresne prizore s hrvatskog otočića: "Svaki put me boli srce kad dođem i vidim što je učinjeno"

Ovaj Dan otvorenih vrata privukao je mnoge poznate osobe, a tretmanima se ispred naše kamere prepustila manekenka Anita Dujić koja je na nekoliko trenutaka postala model dr. med. spec. dermatovenerologu Ivani Noli.

'Starenje počinje već iza 20. godine života pa trebamo postepeno misliti na to što našoj koži treba', rekla je Ivana Nola, a u priloženom videu možete na primjeru Anite Dujić doznati što se sve može učiniti za pomlađen i zdraviji izgled.

Na Danu otvorenih vrata predstavljena je i terapija pomoću CO2.

'CO2 uštrcavamo u određenim količinama ovisno koji problem želimo riješiti. To mogu biti tamni podočnjaci i bore u predjelu očiju, kao i općenito simulacija kolagena u borama. Iznimni rezultati se postižu u terapiji strija', izjavila je doktorica Nola.

Još neke zanimljive metode brige o koži pogledajte u priloženom videu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene