Prepoznajete li ovu jedinstvenost?

Kakva pozornica! Pravi dragulj! I to u Hrvatskoj!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na ovoj pozornici nije zagušljivo, ne nedostaje vam zraka. Naprotiv, zapuhuje vas lagani povjetarac s mirisom mora...

Udruga Ambient Croatia na jedinstvenoj lokaciji Parka Orsula u Dubrovniku treću godinu za redom organizira Park Orsula Music Festival.

Pogledaj i ovo Meri Cetinić prekipjelo joj! Meri Cetinić ljutita zbog fotografije koja je objavljena uz njezino ime, nije se prvi put našla u ovakvoj situaciji

Od polovice lipnja do kraja kolovoza preko ove nevjerojatne pozornice će prodefilirati mnoga vodeća glazbena imena iz regije: Vlatko Stefanovski Trio, Goran Bare i Majke, Vlada Divljan & Ljetno Kino, Goribor, Meri Cetinić, Dječaci, Sevdah Takht Damira Imamovića, Teofilovići & Miroslav Tadić, Neno Belan & Fiumensi, Svadbas, General Woo, Zdenka Kovačiček, Damir Kukukuzović Gipsy Swing Quartet, Vasil Hadžimanov Band i drugi.

Organizator posebno najavljuje nastup britanske grupe The Tiger Lillies te Alexa Barcksa, jednog od utemeljitelja berlinske grupe Jazzanova.

No, jednako kao što su u glazbenom smislu zanimljiva i dragocjena ova imena, jednako je nevjerojatna i prekrasna lokacija na kojoj će ovi glazbenici nastupati. Upravo zato smo željeli doznati malo više o ovom projektu.

Udruga Ambient Croatia osam godina radi na projektu stvaranja unikatne ljetne glazbene pozornice. Na lokalitetu Sv.Orsula krenuli su u uređivanje prirodnog amfiteatra koji može primiti više od 500 gledatelja predhodno uredivši arheološki lokalitet i crkvicu iz 14 stoljeća koja je 200 godina ležala zaboravljena i obrasla.

Lokalitet je smješten na brdu iznad Grada, na strmoj hridi 200 metara iznad mora s koje se pruža jedan od najljepših pogleda na gradske zidine i okolni akvatorij.

Ukoliko želite virtualno prošetati ovom nevjerojatnom lokacijom to možete učiniti na sljedećem linku. A kako pozornica izgleda sa ceste, pogledajte ovdje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene