Prisni razgovori

Uhvaćen s bivšom – šaputala mu na uho!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Odlučili su nadoknaditi propušteno.

Za Justina Biebera i Barbaru Pavlin šuškalo se da su u vezi nakon Victoria's Secret Fashion partyja u studenome prije dvije godine.

Pogledaj i ovo Roberto Cavalli i Sandra Nilsson Rijetko se odvajali Tko je ljepotica s kojom je Cavalli u 83. godini dobio dijete? Bila je mlađa od njega 46 godina, predviđali su im kraj, a onda joj je kupio otok!

Nakon srpskog košarkaša 'pala' na duplo mlađeg!?

Mlada manekenka i pjevač sreli su se na tulumu Roberta Cavallija u Cannesu te su odlučili nadoknaditi propušteno. Barbaru su paparazzi uhvatili kako prisno šapuće Bieberu na uho, dok je on očito užđivao u njezinome društvu, piše Daily Mail.

Mađarska ljepotica stavila je ruku na njegova leđa, dok je on svoju nježno položio na njezin struk. Nisu skidali pogled jedno s drugoga i upravo su zato mediji počeli pisati o susretu starih ljubavnika.

No, sudeći po tome što se u zadnje vrijeme piše, Bieber česti uživa u društvu kako bi učinio Selenu ljubomornom.

Selena Gomez odlučila je voditi skroz drugačiji život.

Naime, izvori bliski 21-godišnjoj pjevačici tvrde kako ne želi biti zatvorena u klinici pa je odlučila uključiti se u vjerski program za pomoć ovisnicima.

Odlučila se posvetiti samo pozitivnim stvarima kao što je vjera i muzika. Smatra da je vrijeme da se makne od negativnih utjecaja i prekine neke veze i prijateljstva. Na njezinom Instagramu od sada možete vidjeti samo selfije.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene