Drama

Bieber podivljao na vlastitom koncertu - Izderao se na fanove i otišao!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mladi glazbenik i dalje divlja. U svega 24 sata imao je dva poveća incidenta. Toliko je neprofesionalan da je napustio vlastiti koncert.

Činilo se da se Justin Bieber konačno vratio na prave staze, no u zadnjih 24 sata imao je dva incidenta koja pokazuju da se i nije previše promijenio. Justin ima problem s profesionalnošću i to dokazuje svaki dan.

Pogledaj i ovo Justin Bieber pa kako vrijeme leti! Znate li koliko Justin Bieber ima godina? Obožavatelji u nevjerici nižu komentare: "Ma nemoguće, ostarjeli smo..."

Oboren rekord - on je imao poseban razlog za slavlje, a oni su slavili uz njega

Svega dan nakon što je u Španjolskoj prekinuo intervju na radiju, pokupio se sa svog koncerta, otpjevavši samo jednu pjesmu. U Oslu je trebao održati koncert, a prije njega je došao do ruba pozornice kako bi obrisao pod na koji su njegovi obožavatelji prolili vodu. Čim im se približio, oni su ga htjeli dirati te su vrištali, a njega je to toliko nerviralo da se počeo derati da se maknu. Nisu ga poslušali, pa je Bieber odlučio ne raditi ništa.

Izjavom se samo ukopao: 'Koji tata ne bi bio ponosan na sinovog veseljka'

Pjevanjem i vrištanjem su ga pokušali nagovoriti da se vrati na pozornicu, no to se nije dogodilo pa su u suzama počeli napuštati koncert. Kasnije se Bieber pokušao na Instagramu ispričati obožavateljima, rekavši da je imao težak tjedan te da mu je bilo teško biti raspoložen. Dodao je da se nada da ga svi razumiju te da nije htio ispasti zločest.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene