Velika ljubav

DINAMOV NOGOMETAŠ Oženio lijepu Splićanku: 'Sad mi više naređuje'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nogometaš Junior Fernandes vjenčao se s Martom Radić u Splitu prije nekoliko dana. Dirljivoj svadbi prisustvovalo je 70 gostiju.

Dinamov nogometaš Junior Fernandes i njegova odabranica Marta Radić vjenčali su se prije nekoliko dana u Splitu, piše Story. Imali su svadbu iz bajke, a zavjete su izmijenili ispred 70 gostiju - prijatelja i članova obitelji.

Pogledaj i ovo Marta Fernandes (Foto: Instagram) Neugodno iznenađenje Supruga bivšeg najplaćenijeg dinamovca komentirala porezni dug od 215 tisuća kuna i otkrila što se zapravo dogodilo

Kada ju je otac dovodio pred Juniora i matičara, skoro je zaplakao, a Marta tvrdi da je suzu vidjela i u Fernandesovom oku. 'Bile su to suze radosnice. Kako drukčije proživjeti naljepši dan u životu? Vidjela sam suzu i u Juniorovu oku iako on kaže da sam loše vidjela', rekla je Marta kojoj je kuma bila rođakinja i prijateljica Katarina Blažević Miše.

Njegov kum bio je bliski prijatelj Dino iz Čilea. Prvi ples zaplesali su uz singl 'Thinking Out Loud' Eda Sheerana, a tijekom svadbe zapjevala je i lijepa Marta. Na medeni mjesec planiraju krajem godine, a ništa se posebno u njihovom odnosu, kažu, nije promijenilo. 'Sad samo mogu reći da je Marta moja supruga, moja žena. I da, sad mi više naređuje', zaključio je Junior.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene