Julija Volkova i Lena Katina prije 14 su godina šokirale poljupcem, a Lena je danas udana za Srbina


Julija Volkova i Lena Katina, članice ruskog dua t.A.T.u. uzdrmale su svijet 2002. godine pjesmom 'All the things she said' točnije spotom u kojem se Julija i Lena ljube na kiši u školskim uniformama.

Vezani članci Marin Miletić Miletić definirao LGBT propagandu: ''Dječak od 14 godina danas misli da se zove Marin, sutra Marina, a kad popije četiri piva, ni sam ne zna što je" Hrvoje Zekanović Zekanović u Saboru podržao Grmoju: "To što mu se događa je nečuveno, pravda je na našoj strani. Nije svako ponašanje jednako vrijedno"

No, danas je situacija skroz drugačija.

Lena Katina se udala za svog dečka glazbenika Sašu Kuzmanovića koji ima srpske korijene. Prošle je godine na koncertu u Rimu objavila da očekuju dijete, a u kolovozu ove godine rodila je malog Aleksandra.

 

 

Julija Volkova trenutno snima svoj prvi album, a njezina je nedavna izjava izazvala negativne reakcije. Izjavila je da ne bi imala ništa protiv da joj je kći lezbijka, ali da ne bi htjela da joj sin voli suprotan spol.

 

 

'Osudila bih ga jer vjerujem da pravi muškarac mora biti pravi muškarac. Bog je muškarca napravio zbog razmnožavanja, on je za mene podrška, snaga. Neću prihvatiti gay sina. Dvije djevojke zajedno, to nije isto kao dva muškarca zajedno. Hoću reći da nisam protiv homoseksualaca, samo hoću da moj sin bude pravi muškarac. Imam mnogo gay prijatelja i vjerujem da je bolje biti gay nego ubiti, krati ili biti navučen na drogu. Biti gay je malo bolje od toga', rekla je i šokirala LGBT zajednicu.

 

 

Я так хочу, чтобы лето не кончалось!!! #лето

A photo posted by Julia Volkova | Юля Волкова (@official_juliavolkova) on

 

Djevojke iz benda t.A.T.u. snimile su šest albuma i to tri na ruskom i tri na engleskom jeziku, a njihov album '200 km/h in the Wrong Lane' je napravio veliki uspjeh širom svijeta.

Ipak, nakon nekoliko godina zajedničkog rada, objavile se da zbog osobnih razloga neće više raditi zajedno i svaka je krenula u solo karijeru.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook