Uh!

'JURIŠ SAMO PARE, SPONZORUŠO' Epska uvreda upućena najljepšoj Srpkinji!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prezgodna Jovana Švonja supruga je srpskog nogometaša Filipa Đorđevića. Cool mama i supruga često prima prilično kreativne uvrede na svoj račun.

Prelijepa Jovana Švonja žena je srpskog nogometaša Filipa Đorđevića. Zgodna Jovana sa suprugom živi u Italiji, gdje odgajaju svoju djevojčicu, ali i iščekuju rođenje svog drugog djeteta. Dok Filip igra za Lazio, Jovana uživa u trudnoći i odgoju djece.

Pogledaj i ovo showbuzz PRAVO SVADBENO VESELJE UDALA SE NAJSEKSI SRPKINJA Pjesma na koju je odvalila posebno će vas iznenaditi!

Inače je Jovana poznata kao kulerica, i nešto drugačija žena nogometaša. Ona je prekaljena rokerica sa smislom za humor pa često nasmije svoje obožavatelje na Twitteru i Instagramu. Naravno, ima Jovana i brojne mrzitelje, koji je nazivaju sponzorušom.

Jedan od takvih komentara prilično je urnebesan, a Jovana ga je podijelila na Twitteru uz komentar 'baš je dobro biti ja'. Između ostalog, prozvana je jer se udala za homosapiensa. 'Lijepo je što su se dvije nakaze našle, ali ti samo juriš pare, pa me ne čudi što si u braku sa homosapiensom, sponzorušo', napisao je anonimni komentator Švonji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene