Atraktivna crnka

Preko trnja do zvijezda: Oduševila Severinu pa postala jedna od najljepših u svojoj zemlji

Jovana Šuškavčević (Foto: Instagram) Jovana Šuškavčević (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jovana Šuškavčević (Foto: Instagram) +0 Jovana Šuškavčević (Foto: Instagram) Galerija

Jovana Šuškavčević jedna je od najljepših Crnogorki koja oduševljava mnoge regionalne glazbenike, među kojima je i Severina.

Svestrana Jovana Šuškavčević fotomodel je i manekenka iz Podgorice, a pored bavljenja modelingom studira i menadžment na Ekonomskom fakultetu. Preplanulu Podgoričanku Jovanu često proglašavaju jednom od najljepših Crnogorki, dok mnogi regionalni glazbenici upravo nju biraju za spotove.

Jovana Šuškavčević (Foto: Instagram) Jovana Šuškavčević (Foto: Instagram) Foto: Instagram

U svijet modelinga ušla je sa 16 godina, no tvrdi da joj je obrazovanje na prvom mjestu te da teži tome da se u budućnosti bavi svojom strukom. Šuškavčević pored maternjeg jezika tečno govori engleski i ruski jezik, a jedan od citata kojim se vodi glasi: "Kraljevska je stvar činiti dobro i o sebi slušati loše".

Da lijepa Jovana oduševljava mnoge svojim izgledom, dokazuje i činjenica da ju na Instagramu prati 12 tisuća ljudi. Tako se atraktivna Jovana pojavila u mnogo spotova, a jedna od posebnih suradnji bila je svakako ona sa Severinom. Naime, Jovana se na ljeto 2014. godine pojavila u Severininu spotu za pjesmu "Generale". 

 

A post shared by Jovana Šuškavčević (@jovanagioia) on

 

A post shared by Jovana Šuškavčević (@jovanagioia) on

 

A post shared by Jovana Šuškavčević (@jovanagioia) on

 

A post shared by Jovana Šuškavčević (@jovanagioia) on


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene