pravo osvježenje

Hit zaludio svijet! A jedna jedina stvar razlikuje ga od ostalih

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U moru hitova koji govore o ljubavi, zavođenju, seksu, razvratu pojavio se jedan sasvim druge tematike.

Iza nas je sezona zaraznih ljetnih hitova, a jedan od onih koji su obilježili ovo ljeto jest singl "Mama" koji izvode Jonas Blue i William Singe. Suradnja svestranog britanskog glazbenika i mladog australskog pjevača pokazala se kao pun pogodak. A to dokazuje i brojka od 230 milijuna pregleda u samo nekoliko mjeseci.

Pogledaj i ovo Jack Nicholson (Foto: Profimedia) Dugo skrivana istina Šokantna životna priča omiljenog glumca: Uvjerili su ga da mu je mama sestra, a baka mama

No, po jednoj stvari ovaj hit razlikuje se od ostalih. U moru hitova koji govore o ljubavi, zavođenju, seksu, razvratu doista su rijetki oni koji govore o majkama. Takav hit doista je pravo osvježenje na glazbenoj sceni.

"Mama je pjesma o periodu života kad ste mladi i bezbrižni, bez stresa, računa i problema, a sve do čega vam je stalo jest dobar provod s vašim prijateljima”, izjavio je Jonas uoči predstavljanja svog novog singla.
Iako pjesmu prati atraktivan spot u kojem seksualnosti ne nedostaje, sam tekst poprilično je nevin. Govori o provodu veselog društva koji završava u ranim jutarnjim satima. "Vratit ćemo se kad sunce počne izlaziti, zato, mama, ne brini", pjevaju dečki. Svojim majkama poručuju da će sve biti u redu, stoga razloga za zabrinutost nema.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene