Novi život

Slava joj teško pada: 'Odjednom cijeli svijet misli da zna sve o meni'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mladu glumicu slava je zatekla skoro pa preko noći, a kako se snalazi u cijeloj toj hollywoodskoj produkciji? Jennifer Lawrence iskreno je progovorila o svemu u intervjuu za Vogue.

Jennifer Lawrence danas je navršila 23 godine, no već je jedno od najpoznatijih lica u Hollywoodu. Nakon Oscara za 'Silver Lining Playbook' njezin se život potpuno promijenio, a za Vogue na čijoj je i rujanskoj naslovnici, priznala kako se ne osjeća ugodno u svojoj koži otkako je postala slavna.

Pogledaj i ovo showbuzz suvremeni strahovi 'Slava mi je opravdanje što ne moram izlaziti iz kuće'

>> 'Oduvijek sam znala da ću biti slavna'

'Trenutačno zbog toga imam lagani slom živaca. Počinjem se osjećati kao majmun u zoološkom vrtu. Odjednom cijeli svijet misli da ima pravo znati sve o meni, uključujući i što radim vikendima, a ja jednostavno nemam pravo reći da sam s obitelji', Jennifer je otkrila svoje frustracije. Ipak, sličan problem imala i tijekom tinejđerskih dana dok je još živjela mirnim životom s roditeljima u Kentuckyu.

'Bila sam čudna. To definitivno. Uvijek je vladao neki nemir u meni. Nisam voljela odlaziti na izlete, tulumi s prijateljima kojih sam imala jako malo, činili su me nervoznom i imala sam iznimno čudan smisao za humor. Sjećam se da sam imala jasnu ideju što želim od života. Priželjkivala sam da budem liječnica, majka i da živim u Kentuckyu', priča mlada glumica koja se u svojoj profesiji ipak pronašla.

Njezini roditelji su mislili da je kao djevojčica anksiozna pa su je slali na razne seanse, da bi se na kraju ispostavilo da Jenn samo volio glumiti. Njezin talent sada je svima poznat.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene