Inače se ignoriraju

Nestašni na setu: 'Komplicirano je objasniti sva ta pipkanja'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna je glumica otkrila kako održava ljubavnu vezu s kolegom iz filma.

Jennifer Lawrence i Nicholas Hoult zaljubili su se na setu filma 'X Men: First Class', no od tada se nisu imali prilike često viđati zbog svojih prebukiranih poslovnih rasporeda. Lawrence je bila zauzeta snimanjem filmova 'Silver Linings Playbook' i 'The Hunger Games: Catching Fire', a Hoult je snimao 'Jack the Giant Slayer' i 'Warm Bodies'. No, iako zbog posla ne provode puno vremena zajedno, slavna glumica kaže da ne bi ništa mijenjala.

Pogledaj i ovo showbuzz Novi prekid Muškarci, pozor - Miljenica Hollywooda opet je SOLO!

'Kad smo zauzeti, dogovorili smo se da ćemo ignorirati jedno drugo. Ne u potpunosti, naravno, ali ni on ni ja nećemo se naljutiti ako ovo drugo ne nazove ili ne odgovori na poruku', rekla je Lawrence u intervjuu za Marie Claire.

Otkrio kako je to biti njezin dečko!

Iako su brojni američki tabloidi pisali kako se mladi glumački par zaručio, Lawrence kaže da im se nigdje ne žuri. 'Mladi smo i to ne znači da ako živimo u istom gradu, da moramo živjeti skupa. U istoj smo kaši pa možemo izaći van, živjeti svatko svoj život, a pritom uvijek znamo da imamo jedno drugo', rekla je glumica.

Na glasine o prisnom odnosu njezinog dečka i Kristen Stewart, zvijezdom filma 'Sumrak', J.Law samo se nasmijala. 'Pročitala sam nešto u časopisima i pomislila - ovo je urnebesno. Kristen i ja smo prijateljice pa sam joj poslala sliku članka i napisala: 'Samo da znaš, ovo je apsolutno točno'', smije se glumica. 'Mislim da mogu razumijeti kako je to kad se zaljubiš u Nicholasa Houlta', dodaje.

Kod muškarca joj je najbitniji smisao za humor i inteligencija jer tvrdi da lijepo lice s godinama izblijedi. Također, Lawrence je otkrila i jesu li ona i Hoult bili malo 'nestašni' na setu filma.

'Nemam komentara. Komplicirano je objasniti sva ona pipkanja nakon što se vratimo s ručka', smije se glumica.

Upravo njezin smisao za humor osvojio je Nicholasa. A njega su upoznali i svi ostali na dodjeli Oscara kad je glumica dva puta pala na dodjeli prestižnih nagrada.

'Već postajem dosadna jer sam uvijek hiperaktivna na crvenom tepihu. Uglavnom zato što sam prije popila koju, a i ne mogu odoljeti a da ne napravim fotobombu nekome kad mi se ukaže prilika. No uvijek si govorim - moraš se je*** smiriti. Ne želim stalno biti GIF animacija', priznala je Jennifer.

Lawrence uglavnom izbjegava internet, no voli tu i tamo pogledati Twitter svog dečka. 'Nekad mu predlažem što bi trebao 'tweetnuti', poput - 'Ubijmo sve pande!', znate, da malo razljutite ljude, no on mi uvijek hladno kaže - Ne. Nikada ne podupire moje 'kreativne' ideje za njegove statuse na Twitteru', šali se Lawrence.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene