Jamie Lynn Spears (Foto: Getty)
Jamie Lynn Spears (Foto: Getty)

Jamie Lynn Spears želi izaći iz sjene svoje slavne sestre.


Jamie Lynn Spears željela je da svi znaju da je više od mlađe sestre Britney Spears. U dokumentarcu koji je snimila za TLC, Jamie se osvrnula na svoje djetinjstvo, ali i činjenicu da je postala majka sa svega 16 godina. Ljubav s ocem svoje djevojčice počela je kada je imala 14 godina, s mladićem kojeg je upoznala u crkvi. Iako je mislila da će trajati zauvijek, kaže Jamie, shvatila je da ništa od toga. Otkrila je u dokumentarcu detalje svoje tinejdžerske trudnoće.

Ipak, trudnoća se dogodila. 'Stalno sam povraćala. Prijateljica mi je rekla da sam možda trudna, pa sam odlučila napraviti test', prisjetila se Jamie. Kako nije željela napraviti test kod kuće, gdje su joj roditelji, napravila ga je na putu s nastupa. 'Otišla sam na benzinsku i napravila test na trudnoću. Nisam znala što se događa, a test je bio pozitivan', otkrila je mlađa sestra slavne Britney.

Roditelji nisu sjajno reagirali, no prihvatili su situaciju. Donijela je odluku da će roditi, a s ocem malene Maddy nije se vjenčala. Danas ljubi potpuno drugačijem muškarca, i sretna je s njim. Osim toga, kaže, danas je Maddy njena najbolja prijateljica, koju želi napraviti ponosnom.