Zvijezda serije 'Igre prijestolja' odustaje od glume.


Jack Gleeson napušta ulogu omraženog kralja Joffreya u popularnoj seriji 'Igra prijestolja', donosi Huffungton Post. Jack ima samo 21 godinu i kaže da mu je dosta glamura i popularnosti te da napušta svijet glume - spremna je za 'glumačku' mirovinu!

Vezani članci Nikolaj i Nukaaka Coster-Waldau (Foto: AFP) Supruga slavnog glumca od njega je mlađa godinu dana, no svi misle da je znatno starija Emilia Clarke (Foto: AFP) Zvijezda popularne serije na Emmyje stigla s dubokim dekolteom koji je otkrio tetovažu na rebrima

'Prije 'Igre prijestolja' gluma je za mene bila samo hobi, a sada sam shvatio da ta stvarnost nije baš za mene. Slava i popularnost koja je došla zajendo sa serijom nije život kakvom težim i kakvog želim imati', izjavio je Jack.

>> Kad ne snimaju, strane zvijezde ludo se zabavljaju u Dubrovniku!

Gleeson se nedavno vratio sa misije na Haitima koju je vodila humanitarna ogranizacija GOAL. Za razliku od uloge opakog kraljevića, u stvarnom životu Jack je u pravi humanitarac.

'Velika mi je želja pomagati ljudima u nevolji, a cilj ove misije bio je pomoći ljudima koji su bili žrtve potresa iz 2010. godine', kaže Jack. Ovo iskustvo pomoglo mu je da procijeni koje stvari u životu želi raditi i to ga je potaknulo da promijeni svoj stav o glumi i ulozi u seriji. 'Imam samo 21 godinu pa mi je još uvijek teško odlučiti što ću sa životom, ali znam da želim pomagati drugima', dodaje Gleeson.
Jack studira filozofiju i teologiju, veseli se povratku u 'anoniman svijet' te radi nove planove za budućnost.

Na malim ekranima, kralja Joffreya ćemo moći gledati još u 4. Sezoni 'Igra prijestolja', a kako će lik otići iz serije možemo samo nagađati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook