Kakav hit!

DRAMA NA AUDICIJI! "IZAĐI VAN, VAN!" Poludio jer mu je kandidat vrijeđao suprugu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Morbidne fore nisu mu nimalo pomogle.

Kada je Zemunac Dalibor Golubović stao pred žiri srpskog showa "Ja imam talenat", situacija je bila obećavajuća. 37-godišnjak se predstavio te rekao kako je njegov talent stand up, što je žiriju bilo baš simpatično. No, kad je krenuo s morbidnim forama na račun svoje bake te isprozivao žiri, stvari su krenule nizbrdo.

Pogledaj i ovo showbuzz U inat kritičarima Pjevačica drastično smršavjela jer je opet htjela biti najzgodnija na Balkanu, no put je bio trnovit

Ni seksualne aluzije nisu mu pomogle. No, sve je uspio izvesti do kraja. Pravi problem nastao je kad je Goluboviću žiri rekao da ne ide dalje i da njegov nastup nije valjao. Posebno mu je zasmetala Ana Nikolić i njen komentar, a onda je burno reagirao njen suprug, reper Rasta. "Ja ne znam odakle ti hrabrosti. Što kažeš, u knjižnici smo se sretali? Pogriješio si natjecanje. Ovo se zove 'Ja imam talent', a ne 'Ja nemam talent'", rekla je Ana.

"Mogao bih onda, Ana, s vama raspravljati o tome da li vi imate još neki talent ili ne. Ali, ne želim ulaziti u raspravu tko ima, a tko nema talent", rekao je kandidat. Na taj njegov komentar Rasta je poludio. Kao Anin suprug odreagirao je prilično burno.

"Ti ne bi mogao. Ti ne bi mogao raspravljati o tome, jer moraš dostići nešto, da imaš kredibilitet. Doviđenja, hvala, vidimo se", rekao je Rasta. Iako je kandidat pokušao još nešto reći, Rasta mu je samo vikao da izađe van! Na kraju je reagirala voditeljica, izašla je na pozornicu i odvela kandidata. Ana je na kraju od publike tražila jedan pljesak za svog muža.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene