'spin off'

I službeno je: Novi film o Harry Potteru stiže već 2016-te!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavna autorica J.K. Rowling trenutno radi na scenarijima za čak tri filma temeljena na čarobnjačkom svijetu Harryja Pottera, objavili su iz Warner Brosa.

Obožavatelji Harry Pottera već se sada raduju novim avanturama malog čarobnjaka. Prvi u nizu film Čudesne zvijeri i gdje ih naći (Fantastic Beasts And Where To Find Them) režirat će David Yates koji je režirao zadnja četiri Harry Potter filma te se film očekuje krajem 2016. godine.Drugi je film određen za izlazak 2018. dok će treći svjetlo dana ugledati tek 2020.

Pogledaj i ovo showbuzz Let it go Animirani hit 'Frozen' dobiva nastavak

J.K. Rowling priznala da su Harry i Hermiona trebali završiti zajedno

'Učinilo mi se kao zabavna ideja. No prepuštanje Newta Scamandera drugom scenaristu bilo je preteško. Toliko dugo živim u svom izmišljenom svijetu da sam jako zaštitnički nastrojena prema njemu', rekla je J.K.Rowling o novom scenariju kojega je napisala nakon što se je kontaktirali iz Warner Brosa.

Knjige o Harry Potteru bile su iznimno uspješne, a izlazile su  razdoblju od deset godina (1997. do 2007). Priče o mladom čarobnjaku i njegovim prijateljima u školi magije Hogwarts zaludila je i velike i male fanove diljem svijeta, a ništa manje se očekuje i od novih materijala. 

Prvoi dio 'Čudesne zvijeri i kakko ih naći' smještene su u istom svijetu kao i Harry Potter, no radnja je smještena sedamdesetak godina prije samog Harryja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene