Lijepe Hrvatice

VIDEO Nova Miss Universe Hrvatske je Melita Fabečić!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hrvatska je poznata po lijepim ženama, zato nije bilo lako izabrati novu Miss Universe Hrvatske među ovim djevojkama! Pobjednica je lijepa Melita Fabečić!

Izbor za Miss Universe održao se u Kristalnoj dvorani hotela Westin u Zagrebu. Dvadeset atraktivnih ljepotica natjecalo se za prestižnu krunu, a publiku su zabavljali Goran Karan i grupa Colonia.

Pogledaj i ovo showbuzz 3. svibnja Hrvatska bira prvu 'kraljicu ljepote'

MELITA FABEČIĆ je nova Miss Universe Hrvatske, a ujedno je odnijela i titulu Miss fotogeničnosti, Antea Valenta je prva pratilja Miss Universe Hrvatske, Mia Milinović je druga pratilja Miss Universe Hrvatske.

Miss Stila je Antea Valenta, a Miss Simpatičnosti je Klara Lovrenčić.

Lijepa Elizabeta Burg predala je krunu svojoj nasljednici.

Aktualna Miss Universe je Olivia Culpo iz SAD-a. Ona svoju godinu mandata živi u New Yorku, a osim 'odrađivanja' crvenih tepiha i premijera, modnih revija i modnih kampanja, njezina dužnost je suradnja s mnogim humanitarnim organizacijama uključenim u borbu protiv širenja virusa HIV-a.

>> Elizabeta osvojila 11. mjesto na prestižnom natjecanju ljepote

Elizabeta Burg, lijepa hrvatska Miss Universe za 2012.godinu ove je godine bila jedna od favoritkinja svjetskog izbora, na kojem je sudjelovalo 89 predstavnica iz  cijelog svijeta, ostvarivši zavidan rezultat plasmanom u Top 16 odnosno zauzevši u finalu izbora visoko 11. mjesto.

Elizabeta je proglašena i najljepšim licem Europe te je bila jedna od najelegantnijih natjecateljica. Aktualna Miss Universe Hrvatska, Elizabeta Burg, sada je i dio Trumpove uspješne manekenske agencije 'Trump Model Management'.

Mlada ljepotica uspješno korača modnim svijetom. Bila je zaštitno lice modnog događanja Riječke stepenice, snimila je kampanju večernjih haljina za američku dizajnericu Sherri Hill, nosila brojne revije u Hrvatskoj te odradila nekoliko snimanja sa poznatim fotografom iz New Yorka Fadilom Berishom.

Nakon predaje krune svojoj nasljednici, Elizabeta planira nastaviti manekensku karijeru u Hrvatskoj i inozemstvu te uspješno završiti studij na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta.

Miss Universe najprestižniji je izbor ljepote u svijetu, u vlasništvu Donalda Trumpa i televizijske kuće NBC, sa sjedištem u New Yorku, a ove godine slavi 62. godišnjicu, dok ćemo mi u Hrvatskoj odabrati svoju 17. predstavnicu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene