Hm...

Lijepa Izabel trudna? Objavom zbunila obožavatelje: "Mislim da joj se vidi trbuščić?"

Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mateo Kovačić (Foto: Instagram) +0 Mateo i Izabel Kovačić (FOTO: Instagram) Galerija

Izabel Kovačić objavila je zanimljivu fotografiju na Instagramu. Ipak, treba reći da možda samo reklamira svoj posao, koji je pokrenula sa sestrom.

Izabel Kovačić, supruga nogometaša Matea Kovačića, napravila je veliku pomutnju fotografijom koju je objavila na svom Instagramu. Naime, pozirala je držeći u ruci ružičaste dječje cipelice. Zgodna Izabela reklamirala je na taj način brand Lunilou, poznat po prirodnim materijalima.

Pogledaj i ovo Mateo i Izabel Kovačić - 1 ''Obiteljski set!'' Mateo i Izabel Kovačić otputovali su na istu egzotičnu lokaciju na kojoj je do neki dan bila naša pjevačica, podijelili su i prve divne prizore od tamo!

Treba znati da je iza tog branda stoje upravo Izabel i njezina sestra Ivana. Stoga, trudna ili ne - Izabel je rekalmirala svoj posao. No, obožavatelji se u komentarima pitaju stiže li Kovačićima prinova. Znatiželjni obožavatelji čestitali su mladom paru.

"Mislim da joj se vidi trbuščić", "Sigurno je trudna" - samo su neki od komentara koje su fanovi napisali ispod slatke objave. Inače, Izabel i Mateo u lipnju će proslaviti godišnjicu braka. Vjenčali su se prošle godine u Zagrebu. Ne bi bilo ništa čudno da par sreću okruni i prinovom, no ne treba baš žuriti sa zaključcima.

 

In love with our eco friendly brand @lunilou_official #chromefreeleather

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene