Supruga nogometaša Matea Kovačića, Izabel, promijenila je imidž.

Galerija


Jeste li već primijetili kako je lijepa Izabel Kovačić u posljednje vrijeme promijenila imidž?

Vezani članci Izabel Kovačić Naš nogometni reprezentativac otkrio presladak nadimak kojim zove ženu koju ljubi već godinama Mateo Kovačić i Matthew McConaughey Holivudski glumac u potrazi za igračima za svoj klub, družio se i s našim Mateom Kovačićem

Radi se o plavookoj supruzi našeg reprezentativca Matea Kovačića, koja je vrlo aktivna i popularna na društvenim mrežama pa ju tako samo na Instagramu prati više od 358 tisuća obožavatelja.

 

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Otkad je njezina srednjoškolska ljubav zaigrala za Real Madrid, Španjolci su poludjeli za atraktivnom Zagrepčankom - muškarci za njezinim lijepim licem, a žene za istančanim modnim ukusom kojim se često hvali na fotografijama.

Stoga ne čudi da svaka njezina objava na društvenim mrežama izazove veliki interes, a u posljednje vrijeme primijetili smo kako Izabel njeguje nešto drugačiji imidž nego dosad.

Raskošne kovrče nešto su što smo dosad rijetko viđali na njoj, a obožavatelji su odmah komentirali kako ih ljepotica neodoljivo podsjeća na kolumbijsku pjevačicu Shakiru, s kojom joj je zajednička i činjenica da su obje zaljubljene u uspješne nogometaše. Bilo je i onih koji su je usporedili i s Beyonce. 

 

A post shared by Shakira (@shakira) on

Shakira je, naime, igrača Barcelone Gerarda Piquéa upoznala 2011. godine, a par ima i dvojicu sinova, Milana i Sashu, no još uvijek nisu stali pred oltar.

 

A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique) on

S druge strane, Izabel je Matea upoznala u crkvi prije osam godina, a raskošno vjenčanje održano je u lipnju 2017. godine.