Moda im je bitna

Od Rusije ih nismo vidjeli skupa: Jedan od najljepših domaćih parova oduševio zajedničkom fotografijom

Izabel Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić, Mateo Kovačić (Foto: Instagram) +0 Mateo i Izabel Kovačić (FOTO: Instagram) Galerija

Lijepa Izabel Matea je osvojila još u srednjoj školi, a par je u bračnu luku uplovio 2017. godine.

Par je nedavno potvrdio kako se seli iz Španjolske u Veliku Britaniju.

Pogledaj i ovo Izabel Kovačić i Dina Dragija (Foto: Instagram) Bliske prijateljice Izabel Kovačić i djevojka Tina Jedvaja druže se u Londonu i nevjerojatno sliče jedna na drugu

Razlog tome jest jednogodišnja posudba Matea Kovačića iz Real Madrida u Chelsea, a naravno da s njim ide i njegova lijepa supruga Izabel.

Španjolski mediji već su počeli žaliti za atraktivnom WAGS-icom, dok ju britanski jedva čekaju. No prije nego počne modno osvajati i Veliku Britaniju, Izabel je sa suprugom uživala na našoj obali, a prije nekoliko sati podijelila je i fotografiju na svom Instagram profilu na kojem ju prati više od 433 tisuće obožavatelja.

 

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Par je pozirao na jahti u zanimljivim i tipično ljetnim modnim kombinacijama - ona u haljini s motivima limuna te šeširićem istog uzorka, dok se Mateo odlučio za zabavnu košulju sa zmijama.

"Ovo su ciljevi", "Prekrasni ste", "Preslatki", samo su neki od komentara koje je mladi bračni par zaradio ispod fotografije.

 

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Izabel je poprilično aktivna na društvenim mrežama, no tek tu i tamo dijeli njihove zajedničke fotografije. Tako smo posljednju na njezinom profilu vidjeli na nedavno održanom Svjetskom prvenstvu u Rusiji prije nekoliko tjedana pa ne čudi da je ova nova izazvala interes.

 

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Podsjetimo, lijepa Izabel Matea je osvojila još u srednjoj školi, a par je u bračnu luku uplovio 2017. godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene