Ljubav na slijepo

Upoznali su se u TV emisiji, a onda... Nitko nije mislio da će se ovo dogoditi!

Ivica Kudelić i Kristina Koren (FOTO: Privatni album) Ivica Kudelić i Kristina Koren (FOTO: Privatni album) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica Kudelić i Kristina Koren (FOTO: Privatni album) Ivica Kudelić i Kristina Koren (FOTO: Privatni album, PR) - 3 Ivica Kudelić i Kristina Koren (FOTO: Privatni album, PR) - 2 Ivica Kudelić i Kristina Koren (FOTO: Privatni album, PR) - 1 +0 Ivica Kudelić i Kristina Koren (FOTO: Privatni album) Galerija

Ivica i Kristina pronašli su sreću u ljubavi zahvaljujući emisiji "Ljubav na slijepo". Nedavno su pale čak i zaruke.

Da je ljubav nepredvidiva, na svojoj koži uvjerili su se Ivica Kudelić i Kristina Koren. Akteri pilot-projekta Nove TV Ljubav na slijepo zaljubili su se pred malim ekranima i započeli svoju ljubavnu idilu koja je ubrzo rezultirala i zarukama. Ivica je Kristinu zaprosio na Plitvicama, a prosidba je bila jako romantična.

Ivica Kudelić i Kristina Koren (FOTO: Privatni album, PR) - 3 Ivica Kudelić i Kristina Koren (FOTO: Privatni album, PR) - 3

"Zaprosio me na svoj imendan. Bili smo na izletu na Plitvičkim jezerima i kod jednog jezera predao mi je pismo. Krenula sam ga čitati i nakon što sam došla do kraja, on je samo kleknuo i izvadio prsten. Odmah sam pristala", otkriva za SHOWBUZZ.hr Kristina.

Svoju vezu u početku su održavali na daljinu, no ubrzo je Ivica zbog Kristine napustio Glinu u kojoj je radio u jednom poštanskom uredu. "Doselio sam se kod Kristine i njezino troje djece u Zagreb. Tražio sam premještaj i odobrili su mi ga. Bilo nam je dosta naporno svaki vikend putovati pa smo se odlučili na taj korak. Oboje smo htjeli isto i sada u tome zaista uživamo", dodaje Ivica.

Ivica Kudelić i Kristina Koren (FOTO: Privatni album) Ivica Kudelić i Kristina Koren (FOTO: Privatni album)

Ni jedno, a ni drugo romansi se nije nadalo. Na sudjelovanje u emisiji odlučili su se iz čiste znatiželje ne sluteći da će im se život promijeniti iz temelja. "Nisam nikako očekivala ovako nešto. Bila sam 10 godina sama i upala sam već u neku svoju sigurnu luku. Ovo me sve šokiralo i iznenadilo", govori Kristina koja je već od prvog dodira shvatila da s Ivicom želi provesti ostatak života. "Čim me zagrlio, znala sam da je to to. Počela sam se sva tresti od uzbuđenja. Sama sam sebi govorila 'nećeš se valjda odmah zaljubiti', ali dogodilo se. Odmah sam znala sam da je on druga polovica mene", kaže Kristina.

Ivica Kudelić i Kristina Koren (FOTO: Privatni album, PR) - 2 Ivica Kudelić i Kristina Koren (FOTO: Privatni album, PR) - 2

Ni Ivici nije trebalo dugo da shvati da je upravo ona žena stvorena za njega. "Svidjela mi se već na prvi pogled, a što smo više vremena provodili zajedno, shvatio sam da je Kristina ona prava", ističe Ivica. Pri prvom susretu emocije su ga, baš kao i Kristinu, potpuno obuzele. "Bio sam jako nervozan i pod stresom od silne znatiželje što će biti dalje", iskreno priznaje Ivica.

Zajedničkih planova za budućnost imaju napretek, a jedan od njih je i vjenčanje. No čini se da će s time ipak pričekati. "Čekamo crkveno poništenje braka i s moje i s njezine strane. Čak i ako to ne uspijemo realizirati, do vjenčanja će sigurno doći. Strpit ćemo se", kaže Ivica.

Iz prijašnjih brakova zajedno imaju čak šestero djece, a ne isključuju mogućnost da nakon vjenčanja svoju ljubav okrune i prinovom. "Prepustit ćemo to višoj sili. Ako bude, bude", zaključuje kroz smijeh Kristina.

Emisiju Ljubav na slijepo besplatno pogledaj na novatv.hr.

Ivica Kudelić i Kristina Koren (FOTO: Privatni album, PR) - 1 Ivica Kudelić i Kristina Koren (FOTO: Privatni album, PR) - 1


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene