Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Samo par dana nakon predstavljanja svog novog albuma 'Dio mene', Ivana Radovniković našla je vremena i za svoju najmlađu publiku, koja joj je itekako vjerna.


Da je djeca itekako vole potvrđuje i činjenica da dobro znaju riječi svih njezinih pjesama, a Ivana Radovniković kao velika ljubiteljica društvenih igara, pokazala im je i najnoviju igru Kroki Kroketa 'Pobijedi Zmaja'.

Pjevačica Ivana Radovniković udaje se ove jeseni

Vezani članci Slika nije dostupna SRETNA VIJEST Ivana jutros rodila dječaka Slika nije dostupna Prije vjenčanja poznavali se tek tri mjeseca

'Oduvijek volim društvene igre i dan danas ih igram sa svojim prijateljima kada god je prilika. Uz njih vežem neke od svojih najzabavnijih uspomena iz djetinjstva pa se nadam da će klinci, zajedno s roditeljima, prepoznati i igru 'Pobijedi Zmaja' kao jedan odličan način provođenja zajedničkog vremena i obiteljskog druženja uz smijeh i zabavu', istaknula je Ivana Radovniković.

Uz ples, pjesmu, crtanje i igru, vrijeme je brzo prošlo, a mališane su oduševile i maskote Kodija i živopisnog Zmaja s kojim su se fotografirali, zabavili i osvojili mnoštvo nagrada, dok su roditelji obavljali shopping uoči Uskrsa.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook