Uskoro i novi album

Ivana ima novu pjesmu: 'Ova pjesma ne govori samo o ljubavi'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ova godina rezervirana je za Ivanu Radoviković, pjevačicu koja se na našoj sceni svrstala uz bok najemitiranijim izvođačima i izvođačicu koja upravo ove godine obilježava svojih prvih deset godina karijere.

Nakon uspjeha sa prošlom pjesmom 'Tako rijetko si tu', sa kojom je čak pet puta bila na prvom mjestu službene nacionanle top liste HRTOP40, probila je led i sa sigurnošću nastavila sa pisanjem autorskih pjesama.

Pogledaj i ovo Ivana Radovniković - 3 evo kako izgleda danas Karijeru joj je lansirao prvi hrvatski talent show, na neko se vrijeme povukla sa scene, a vratila se još jača nego prije!

Ivana Radovniković: 'Pri snimanju stvarno ima svega i svačega'

Uz pomoć Stjepana Markovića, Ivana je pjesmom po pjesmom došla i do kraja rada na svom novom, trećem studijskom albumu, koji se u prodaji očekuje tijekom sljedećeg tjedna.

Ivana je sa albuma već predstavila pjesme - Danas igraš sam, Tako rijetko si tu i Traje noć, a vrijeme je došlo i za novu pjesmu. Novom pjesmom 'Jutrom sve prestaje', najavljuje i službeni izlazak albuma.

Izvođačica je ugostila i sve poznatiji djevojački zbor Mozartine.

Već godinu za godinom Mozartine ostvaruju niz uspjeha u suradnji sa domaćim i stranim izvođačima te su osim u Hrvatskoj priznate i u svijetu, a u samo zadnjih par godina nastupale su u Americi, Austriji, Belgiji, Engleskoj, a u svibnju putuju u Švedsku. Mozartine ove godine obilježavaju 15.-tu obljetnicu postojanja, a na ovu suradnju pristale su sa velikim oduševljenjem te će tako na predivan način obilježiti obljetničku godinu.

'Drago mi je što nakon svih uspješnih singlova s velikim veseljem mogu najaviti i ovaj meni jako poseban iz više razloga. Osim što pjesmom "Jutrom sve prestaje" najavljujemo izlazak novog albuma, čast mi je predstaviti suradnju s djevojkama čiji su glasovi pravi dar s neba. Čim smo složili pjesmu odmah mi je palo na pamet da ih pozovem da udružimo snage na ovoj snažnoj baladi. Suradnja je bila vrlo zabavna i opuštena, a cure zaslužuju sve komplimente kojima ih se obasipa pri svakoj izvedbi. Ova pjesma ne govori samo o ljubavi, ona šalje poruku i pokazuje da žene imaju vrlo bitnu ulogu u našoj domaćoj glazbi te pridonose njenoj kvaliteti', rekla je Ivana Radovniković.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene