Rasturila u Maleziji

"Bitno je kako se prodaš, a oni su povjerovali da sam velika pjevačka zvijezda iz Hrvatske"

Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Galerija

Radijska voditeljica na nedavnom se putovanju odlično zabavila.

Ivana Mišerić oduševljavala je svojedobno u showu "Tvoje lice zvuči poznato", a čini se da radijsku voditeljicu ljubav prema glazbi i nastupima još nije napustila. Proteklih dana, naime, Ivana je boravila u Maleziji gdje se zabavljala na karaokama.

Pogledaj i ovo Ivana Mišerić i Dražen Kovačević "Zadnja slika, najslađa ikad!" Naša lijepa voditeljica objavila zaljubljene fotografije s dečkom s kojim se sprema za novi korak, a jedna je posebno svima zapela za oko!

Bitno je, kaže voditeljica, kako se prodaš, pa je tako ona okupljenima u kafiću tijekom izlaska rekla da je velika glazbena zvijezda iz Hrvatske, a potom sjela i zapjevala. I to ni više ni manje nego Brunu Marsa i njegov hit "Just the Way You Are". Atmosferu je prilično podigla i razveselila sve prisutne.

 

A sad svi!!!!

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric) on

 

Bitno je kak se prodaš...oni su povjerovali da sam big singer star from Croatia. Pita me u kojem tonalitetu da svira Brunu...hm.....ja kažem- u onom najboljem. Karaoke po Maleziji. ♀️ #nijemesramota #justthewayyouare #goingplacestogether #penang #brunomars #falšanje

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene