Woody

'Postoji trosmislenost pjesme i ona se vidi u spotu pa tko skuži, skuži'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Woody, mačak Ivane Kindl, dobio je svoju pjesmu.

Mlada pjevačica Ivana Kindl novi singl, nazvan po svom ljubimcu, jučer je premijerno predstavila na Narodnom radiju gostujući u 'Glazbenom showu Dalibora Petka'.

Pogledaj i ovo Filip Dizdar - 1 ''vidjet ćemo...'' Filip Dizdar u slatkom iščekivanju otkrio malo previše: ''Uuu, pa ti imaš ekskluzivu!''

Budući da je Woody englesk izraz i za spolovilo, a u pjesmi ima dvosmislenih izraza, poput 'njegovo veliko oko me uvijek gleda, kada me vreba' svaka slučajnost bila je namjerna.

'Baš tako, nismo se oslanjali samo na mačka. Postoji trosmislenost pjesme i ona se vidi u spotu pa tko skuži, skuži', rekla je Ivana Kindl koja je istovremeno predstavila i videospot u režiji Filipa Dizdara.

'Super mi je raditi s Ivanom jer uvijek realiziramo neke pomaknute ideje i uvijek mi da odriješene ruke', pohvalio je Ivanu mladi redatelj, koji je video podijelio u tri dijela.

'Spot je trofazan. Prvi dio je hippy, drugi disco, a treći Lynchevske atmosfere. U spotu se pojavljuje i mačak, ali samo nakratko jer se inače ne voli snimati', rekla je Kindlica koja se u eteru okušala u neobičnoj ulozi – mijaukanja.

>> 'Jako brijem na paranormalno'

Ivana je mijaukala za zgodnim hrvatskim frajerima. Dobro su prošli Goran Bogdan i Robert Kurbaša, zavodničke mijauke dobili su Aleksandar Stanković i Mario Petreković, a kod Bareta Ivana je toliko visoko zamijaukala da je 'mačak' ostala bez glasa. Više pogledajte u priloženom videu.

Novi spot  zanimljiv je i po garderobi, koju je Ivana išla kupovati čak i na plac Hrelić. 'Najjeftinije sam platila košulju. Koštala je 5 kuna', pohvalila se Kindlica dobrom kupovinom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene