Sjajan zabavljač

Bio je teen zvijezda, a onda postao ozbiljna konkurencija! Jole, spavaš li mirno?

Ivan Stapić (FOTO: PR) Ivan Stapić (FOTO: PR) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Stapić (FOTO: PR) Ivan Stapić (FOTO: PR) +0 Ivan Stapić (FOTO: PR) Galerija

Popularni Slavonac Ivan Stapić bez kočnica je krenuo u osvajanje estrade

Ivan Stapić devedesetih je bio teen zvijezda. Tada je žario i palio hrvatskim eterom, no onda se povukao kako bi se poput ostale djece posvetio obrazovanju.

Pogledaj i ovo In Magazin: uvođenje vojnog roka - 5 Stariji za, mladi protiv! Poznati Hrvati o uvođenju obveznog vojnog roka: ''Ja sam za, gledam ovu djecu 18, 19, godina, dobro bi im došlo malo vidjeti drugačiji način života''

Prije nekoliko godina Ivan se ozbiljnije vratio glazbi, a sada je odlučio ne stajati na kočnicu, već punom parom osvojiti domaći eter.

Naime, Ivan Stapić jedan je od popularnijih glazbenika na području Slavonije i Baranje. Tamo publika itekako dobro zna tko je Ivan, no kada ga već od milja zovu "slavonski Jole", što i drugi ne bi uživali u njegovoj glazbi.

Naime, Stapić je pravi zabavljač. Gotovo da nema slavonske fešte na kojoj ne nastupa, a sa svojim je bendom često zakazan i za mnogobrojne svadbe.

Slavonski Jole iza sebe ima i duet s Matom Bulićem te s tamburaškim sastavom Ringišpil.

Ivan je ovih dana izbacio i novu pjesmu „Pozdravi je, prijatelju moj“ koja je vrlo pitka, pjevna i emotivna pjesma, a uskoro namjerava objaviti album koji će krasiti romantičarski duh.

Ivan Stapić je kantautor, a na posljednjoj pjesmi surađivao je s Fayom.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene