Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mlada Jelena Perković, djevojka je s cerebralnom paralizom koja oslikava platnene torbe anđelima i motivacijskim porukama.


Oslikavanje torbi svojevrsna je art terapija kojom Jelena Perković kontrolira svoje zdravstveno stanje te pomoću koje napreduje psihički i fizički. Njezin rad savršeno se uklopio u humanitarnu kampanju Jane „Vode s porukom“ koja je prepoznala Jelenin trud i donacijom materijala omogućila Jeleni da nesmetano radi i na taj način razvija sve svoje potencijale.

Boško i Iva Balaban obilježili 12 godina ljubavi: 'U dobru i zlu, potpisujem opet!'

Vezani članci Slika nije dostupna U Kaštel Novom otvoren je prvi Senzorički park u Dalmaciji Slika nije dostupna Prirodna ljepota Vande Winter inspirirala bi i Paula Coelha na novi citat

Donacija materijala Jeleni, jedna je od prvih donacija u sklopu kampanje Jana „Voda s porukom“ koja je kasnije otvorila i natječaj za donacije objavljen na web stranici www.vodasporukom.com. Natječaj je poučio veliki interes, a žiri je odabrao 25 projekata koji su ušli u najuži izbor za dobivanje donacija. Odabrani projekti objavljuju se na web stranici, a najšira javnost posjetom web stranici i aktivnostima na webu donira kapljice. Želja je bila animirati najširu javnost da se uključi u doniranje kapljica i na taj način pomognu dobivanje donacija prijavljenim projektima.

Tako je, još jednom ispunjen cilj kampanje kojom je Jana „Voda s porukom“ željela inspirirati i potaknuti ljude da pomažu onima kojima je pomoć najpotrebnija. Pored Jane „Vode s porukom“, Jeleni su pomogle i brojne poznate osobe koje su kupile i nose Jelenine torbe. Tako je naša najpoznatija stilistica i bivša manekenka Iva Balaban kupila Jeleninu torbu, koju rado nosi, i uklopila je u vrlo atraktivnu modnu kombinaciju.

Jelenine anđele možete pronaći i kupiti na njenoj službenoj facebook stranici Jelenini anđeli dobrih želja.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook