Krupna i lijepa

S 15 su je izbacili iz modne agencije, a danas zarađuje zahvaljujući svom zanosnom izgledu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako su je izbacili iz modne agencije jer nije zadovoljavala njihove kriterije, ona je danas jedan od najtraženijih plus size modela.

Iskra Lawrence u svijet mode upustila se kada je imala samo 13 godina kada ju je majka ubacila u natjecanje za 'Elle Girl' iako je u to vrijeme njena najveća ljubav bilo plivanje. Već u mladoj dobi shvatila je koliko je pravina prehrana važna: 'Shvatila sam da je moje tijelo puno više od pukog izgleda. Ako se ne bih hranila dobro, plivala bih puno sporije'.

Pogledaj i ovo Iskra Lawrence (Foto: Profimedia) ponosna na svoje obline! Bujna ljepotica pršti od samopouzdanja u haljinici koja je jedva obuzdala njezin nikad raskošniji dekolte

VELIKA I SEKSI : 5 razloga zašto joj vjerujemo

Iz prve modne agencije su je izbacili jer su prema njihovim standardima njeni bokovi bili preširoki. 'Imala sam 15 godina kada su mi rekli kako bi moji bokovi trebali biti 86, a bili su 91 cm. Zaključili su da su preširoki. To me užasno potreslo, bila sam uništena', rekla je Iskra.

Otišla je u agenciju za plus size modela, ali tamo su joj rekli kako nije dovoljno krupna. Više nije znala što napraviti pa je otišla u agenciju za straight size modele. Iako su je prihvatili, svaka njena fotografije koja je bila objavljena najprije je bila retuširana.

Kaže kako je samu sebe na tim fotografijama jedva prepoznavala. Znala je da je to ona ali zbog photoshopa jednostavno se nije mofla povezati s djevojkom na fotografijama.

Sada kaže kako je hrana užasno biti za izgled. prezire sve industrijske preparate za mršavljenje jer u stvari ne želi biti mršavije, samo želi zdravo živjeti.

 

A photo posted by

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene