Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ilma, koja ima 13 godina, oduševila je žiri srpskog X Factora, a Željko Joksimović proglasio ju je i čudom od djeteta! Ilma je uspjela oduševiti i našu redakciju pa ju upravo ona izbor za naš 'Showbuzz ❤' srijedom!


Ilma Karahmet iz Kiseljaka ima 13 godina, a u Srbiju je došla kako bi se okušala u glazbenom talent natjecanju X Factor. Da se put isplatio, vidjela je nakon što joj se i žiri ustao i pljeskao zbog njezine izvedbe pjesme 'Ima jedna svijet' Zorice Kondže.

>> Kakav talent! 11-godišnja djevojčica Joyce Jimenez moćnija od mnogih pjevačkih zvijezda!

Vezani članci Bazen, ilustracija Utapanje dječaka u bazenu snimile nadzorne kamere, otac traži pravdu: "Tko je gluhonijemu osobu zaposlio kao čuvara bazena?" Cjepivo protiv koronavirusa, ilustracija Problemi u regiji: U Srbiji više od 4000 novozaraženih, znatan rast i u BiH. Sloveniji nedostaje cjepiva

'Volim pop muziku. Ne znam, neki su baš ljubomorni na mene i gledaju me baš čudno. Smeta mi to, ja to ne volim, volim imati prijatelje', rekla je Ilma prije nastupa, a kad je zapjevala postalo je i jasno zašto ima toliko ljubomornih.

Željko Joksimović, koji se nalazi u žiriju, nije mogao prestati govoriti Ilmi 'Bravo, bravo, bravo' dok je pjevala, a naposljetku su žiri ustao i pljeskao djevojci. Publika je nakon toga skandirala 'Hoćemo još!'

'Evo ga, ne X Factor, nego sto X-ova. Ovo je sa 13 godina, ljudi moji, nešto najfenomenalnije što sam čuo na svijetu. Ti si čudo jedno', rekao je Željko Joksimović.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook