Osvoji i nagrade

I Dario Srna voli Janine 'Vode s porukom'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nogometni spektakl je pred vratima i sve nas više trese nogometna groznica. Krenuti put Brazila za mnoge je san, a Jana vam ga može i ostvariti.

Kao sponzor Hrvatskog nogometnog saveza, Jana je na tržište lansirala Jana HNS ediciju s posebno dizajniranim “nogometnim etiketama” koje na poleđini imaju ispisane inspirativne poruke potpisane od strane naših nogometnih reprezentativaca.
Darijo Srna, Vedran Čorluka, Luka Modrić, Mario Mandžukić, Ivan Rakitić... samo su neki od naših reprezentativaca koji su svoje inspiracije ispisali na novim Janinim bocama.
No, to nije sve.

Pogledaj i ovo showbuzz Humanitarno djelovanje Jana “voda s porukom” pomaže i dalje, prijavite vaše humanitarne projekte!

Mario Mandžukić i Darijo Srna 'opalili selfie' prije treninga

Izlazak HNS edicije na tržište popraćen je i nagradnom igrom “Na drugi kraj svijeta s 5 Jana etiketa” u periodu od 15.4. do 15.5. u koju se mogu uključiti svi i ostvariti svoje snove.

Neka se tvoj glas čuje do Brazila!

Sakupite 5 etiketa s Jana boca kupljenih na bilo kojem prodajnom mjestu na području RH. Na svih 5 etiketa moraju biti različite poruke, nije važno jesu li nogometne ili ne. Pošaljite etikete u periodu od 15.4. do 15.5. na adresu Jamnica d.d., Getaldićeva 3, Zagreb, za nagradnu igru “Na drugi kraj svijeta s 5 Jana etiketa”.

Čekajte da se sreća osmjehne baš Vama.
Što sve možete osvojiti?

2 putovanja u Brazil za jednu osobu i džeparac
10 dresova hrvatske reprezentacije
10 nogometnih lopti
100 majica

Povodom nove edicije Janinih boca I nagradne igre koja Vas može odvesti u Brazil kapetan naše reprezentacije Darijo Srna odgovorio je na par pitanja o karijeri, obitelji I sportskim uspjesima.

1. Kako pronalazite inspiraciju za treninge, utakmice? Što Vas motivira da uvijek dajete svoj maksimum na nogometnom terenu?

- Nogomet mi je uz obitelj najveća ljubav, a za ljude i stvari koje volite ne trebate dodatne motive, to nekako dolazi samo od sebe. A želja je uvijek biti bolji, pružiti najbolje od sebe, jer samo tako možete steći poštovanje suigrača i navijača, a oni su nezaobilazni dio momčadi i mog svakodnevnog života. Inspiriraju me svi naši navijači, inspirira me moja obitelj i njihova podrška koja me uvijek gura naprijed.

2. U Janinoj kampanji “Voda s porukom”, Vaša glasi: Samo onaj tko nauči poštovati druge, može biti dobar kapetan”. Često kroz svoju karijeru i svoje postupke naglašavate to poštovanje i respekt prema ljudima i protivnicima na terenu.

- Roditelji su mi još u djetinjstvu ugradili osnovne društvene vrijednosti, a poštovanje je visoko na listi mojih prioriteta u odnosu s ljudima. Čast je biti kapetan momčadi jer to znači ne samo a Vas cijene, već i da Vam vjeruju. Ali to je i obaveza da pokažete da zaslužujete tu traku oko ruke, jer ona je puno više od pukog pokazivanja na ruci, ona je spoj odgovornosti i povjerenja koje u Vas imaju trener, ali i momčad.

3. Koliko je teško uvijek biti na vrhunskoj razini i zadovoljiti visoke kriterije koji Vas prate od početka Vaše karijere?

- Teško je. Jer to znači svakodnevno odricanje, znači žrtvu, a ponekad i puno više od toga. Ali inspirira me želja za uspjehom, želja da uvijek budem bolji od drugih, a to je u sportu jednostavno tako. I koliko god ponekad izgleda neostvarivo, vjerujem da je sve moguće i da ne postoje granice i limiti, samo je bitno vjerovati u sebe i vlastite mogućnosti.

4. Uspijevate li uskladiti sve svoje obaveze, posložiti sve stvari u svom profesionalnom i privatnom životu i koliko Vam je obitelj potpora u vašoj nogometnoj karijeri?

- Bez obitelji možda sve ovo ne bi imalo smisla. Oni su pokretačka snaga svega. Prihvatili su sve moje obaveze i to je onaj najljepši dio moje profesionalne karijere jer sam u njima pronašao dodatnu inspiraciju u nekim teškim trenucima karijere. Sve nas pokreće ljubav, a ljubav moje obitelji je neiscrpni izvor moje snage i upornosti.

5. Kako Vam se sviđa Janina kampanja “Voda s porukom”? I koliko jedna takva akcija može pokrenuti ljude da se osjećaju bolje, da im dan ispuni osmijeh i zadovoljstvo?

- S obzirom na to da sam se i sam uključio u cijelu kampanju, mogu samo reći da nam je potrebno više takvih stvari i više akcija koje bi ne samo razveselile ljude već im bile i poticaj da budu bolji, odgovorniji, konkretniji u stvarima koje rade. Ovakve poruke stvarno su inspiracija da uvijek možemo bolje, ali i da smo okruženi ljudima koji zaslužuju trenutak našeg vremena kako bi smo zajedno svijet učinili boljim i ljepšim.

6. Da li ste ikada razmišljali o odustajanju? Da li su postojali trenuci kada niste mogli pronaći taj motiv, tu inspiraciju koja Vas pokreće?

- Bilo je trenutaka kada mi je bilo teško i kada sam razmišljao ima li sve smisla. Ali nikada ne bih odustao, jer bi priznao svoj poraz, ali bi iznevjerio sve one koji su vjerovali u mene, a i iznevjerio bih svoje životne ideale. Uvijek čovjek može pronaći nove motive, a inspiracija neka nam svima bude želja za boljim sutra s puno više osmijeha, veselja i poruka, koje će nam svaki dan učiniti još ljepšim, bolji, vedrijim.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene