Nacionalni projekt

I Danijela Martinović u akciji 'Pokreni se!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jug pokreće Hrvatsku. Nacionalni projekt POKRENI SE! koji 13. lipnja u 09.30 sati kreće u svijet s drubrovačkog Revelina svakim danom okuplja sve više i više pratitelja.

Za vježbanja na atraktivnim lokacijama sve je više prijavljenih, a glazbenica Danijela Martinović, vaterpolisti Ante Vukičević i Josip Pavić pozivaju Vas da se pridružite vježbanju u pet hrvatskih gradova u sklopu projekta 'Pokreni se!'.

Pogledaj i ovo Danijela Martinović - 4 ljubav cvjeta! Danijela Martinović otkrila nam je kako zamišlja svoje vjenčanje s partnerom Josipom: ''Interesantno pitanje, kako ti mene dovedeš...''

U ljetna jutra, najljepša vježbališta svijeta – dubrovački Revelin, pulska Arena, zadarski Pozdrav suncu, hvarski trg i zagrebačke fontane očarat će svijet slikom radosne i ponosne Hrvatske koja se pokreće i vježba. Hrvatska je to mladih ljudi koji su tog jutra s osmjehom na licu, na naljepši mogući način, svijetu predstavili svoju zemlju kroz sportsku razglednicu.

'Kineziološki fakultet pronašao je sjajne partnere za promociju aktivnog i zdravog načina života. Projekt ''Pokreni se” šalje poruku o značaju tjelesnog vježbanja u životu čovjeka. Pri tome ne postoje ograničenja. Nije važno tko ste i odakle ste, nije važno koje ste dobi, da li ste muškarac ili žena…Tjelesno vježbanje je univerzalna kategorija i svakodnevna čovjekova potreba. Potrebno ju je konzumirati poput zraka, hrane, vode, sna. Jer je život bez kretanja nezamisliv!', izjavio je prof.dr.sc. Igor Jukić, dekan kineziološkog falukteta iz Zagreba.
Vježbanje na svim lokacijama pod vodstvom trenera Marija Anića Kremića je besplatno, a partneri projekta za vas su osigurali sve potrebno za ugodno vježbanje, a koje će Vam kao uspomena ostati za daljnje sportske aktivnosti poput KOZMO prostirki, ručnika, majica i vode. Pridružite se vježbanju u jednom od gradova ovog ljeta, najavite svoj dolazak na www.pokrenise.hr i budite dio ove sportske lifestyle priče ljeta 2013.

Ljetna turneja POKRENI SE ! 2013.

Dubrovnik, tvrđava Revelin 13.06.2013. u 09.30
Pula, Arena 06.07.2013. u 09.30
Zadar, Pozdrav suncu 25.07.2013. u 09.30
Hvar, ispred gradske lože 17.08.2013. u 09.30
Zagreb, ispred novih fontana 29.08.2013. Av. V. Holjevca u 09.30

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene