Osvojili publiku

Hurts ima novi spot i nopvi album - Ne propustite!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Manchesterski synth-pop duo Hurts ima novi studijski album 'Exile'.

Dvojac Hurts nas je prije dvije godine osvojio albumom prvijencem i hitovima poput 'Wonderful World' i 'Stay'!

Pogledaj i ovo Radioactive Boy Scout 10 novih pjesama Albumom "Something Broken, Something Beautiful" Radioactive Boy Scout dokazao da ga je vrijedilo čekati

Novi album krasi minimalistička i mračnija naslovnica, a prije izlaska 'Exile', pjevač Theo zanimljivo je opisao mračnu stranu: 'Morali smo se odraziti jače i izraziti intenzivniju, mračniju stranu naše glazbe. Prvi album je uglavnom bio o ljubavi i gubitku. Drugi će biti o seksu i smrti. Čitav proces bilo je jedno od najžešćih i najekstremnijih iskustava ikad, ali sada kada sa strane gledamo na to, čini se da je nešto uistinu posebno'.

Svjetska premijera posljednjeg singla 'Miracle' izvedena je na Radiju 1 BBC-a gdje ih je najslušaniji britanski voditelj Huw Stephens nazvao 'jednim od intrigantnijih bendova današnjice'.

Hurta osvojio publiku

Theo Hutchcraft (vokal) i Adam Anderson (klavijature) pojavili su se na pop sceni 2010. godine i donijeli osvježenje. S njihovim prvim albumom „Happiness“ .

Visoka očekivanja opravdao je i na britanskoj top ljestvici albuma značajnim četvrtim mjestom nakon čega je ovaj dvojac postao najbrže prodavani bend u Velikoj Britaniji te godine. Nisu ih zaobišle ni zlatne niti platinaste naklade. Hitovima su osvojili radijski eter, ubrzo ih je prihvatila publika diljem svijeta, uključujući i obožavatelje na njihovom zagrebačkom koncertu u Boćarskom domu.

Od preostalih osam najavljenih europskih koncerata, karte jedino još možete nabaviti za Milano (25. ožujka) i Amsterdam (30. ožujka). Svi ostali su već odavno rasprodani.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene