Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Udruga „Možemo pokretom“ svečano je otvorila početak humanitarno-plesnih radionica za pomoć djeci oboljeloj od Downovog sindroma, koje su će počele u subotu, 21. Rujna u XXL fitness centru u Zagrebu.


Projekt 'Možemo pokretom' će objediniti plesne radionice u trajanju od osam dana, gdje će polaznici moći naučiti, razviti ili uvježbati svoje plesne vještine uz pomoć 24 profesionalna plesna koreografa, poput Ištvana Varge, Larise Navojec, Saše Krnetića i ostalih.

Vezani članci Vojnici u ulozi humanitaraca (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Vojnici, naklon do poda: Dali od svojih plaća za humanitarnu udrugu dovedenu pred zid Slika nije dostupna Evo tko gladnima najčešće pomaže u punjenju socijalnih samoposluga

Kraj projekta uveličat će završna produkcija u Kulturnom centru Travno, gdje će polaznici plesnih klubova, koji su sudjelovali na projektu, pokazati svoje najbolje plesne uratke na pozornici.

>> Angelina Jolie dobiva Oscara za humanitarni rad

Svoj doprinos projektu prikupljanja financijskih sredstava koja će se donirati udruzi za sindrom Down mogu dati svi; djeca, mladi, odrasli, ljudi starije životne dobi; plesači i amateri; parovi i pojedinci; potrebna je samo dobra volja. Hvalevrijedan projekt „Možemo pokretom“ prepoznale su i mnoge osobe iz javnog života pa će tako svoj doprinos pomoći djeci oboljeloj od Downovog sindroma dati i Žanamari Lalić, Mark Marku, Saša Maček, Mladen Burnać, Viktor Drago, Bojan Jambrošić, Filip Dizdrar, Sanja Doležal, Mia Biondić, Hana Hegedušić, Đana Atanasovska, Ištvan Varga, Ana i Marko Herceg, Dario Šimić, Radovan Stošić.

„Možemo pokretom” je udruga za promicanje plesa, promoviranje i razvoj plesne kulture, čije je djelovanje usmjereno na poticanje, organiziranje i realizaciju na području plesne umjetnosti putem plesnih predstava, plesnih projekata i koreografija svojim članova, podučavanje plesnih tehnika i vještina kroz plesnu edukaciju, organizaciju i održavanje plesnih radionica, plesnih manifestacija, plesnih večeri i javnih nastupa članova.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook