Uzeli smo za primjer najpoznatijeg albanskog glazbenika. Pogledali smo njegove spotove i ostali zatečeni!


Adrian Gaxha po mnogima je najveći albanski glazbenik svih vremena. Ima tek trideset i jednu godinu, a iza sebe milijunske preglede video spotova na društvenim mrežama. Produkcija spotova i pjesama ravna je svjetskim zvijezdama, a na zapadnoj obali Balkana malo tko radi takvu produkciju.

PROŠLO JE 30 GODINA - i dalje izazovna i kontroverzna

Vezani članci Postrojbe specijalnih specijalne policije Kosova na Jarinju, graničnom prijelazu s Kosovom - 3 Rastu napetosti: Kosovski Srbi na graničnom prijelazu postavili šatore i blokiraju promet Slika nije dostupna Je li Balkan spreman za 'novu Jugoslaviju'?

Adrian je Albanac s makedonskom adresom. Živi u Skopju pa tako njegovu glazbu publika voli u cijeloj okolici Albanije. Slušaju ga i u Makedoniji, na Kosovu, ali i Crnoj Gori. Sve je poznatiji i u Grčkoj.

Beyonce sakrij se! Izvedba koja je pop divu bacila u sjenu!

Unatoč velikim razlikama između Albanaca i Makedonaca, Adriana Makedonci jako vole. Naime, čak je njihovu zemlju 2008. predstavljao i na Eurosongu.

Zgodni i uspješni - Njih bi sve žene poželjele blizu sebe

I Hrvatice uzdišu za njim

Ipak, ovog su glazbenika Makedonci najviše zavoljeli zbog njegove otvorenosti. Nije nacionalno opterećen, pa je čak bio i u dugoj vezi s bivšom Miss Makedonije, Sanjom Nikolić. Sve u svemu, nas su oduševili njegovi video spotovi kakvi se nažalost u Hrvatskoj rijetko viđaju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook