Zvijezde kao i oni!

Napokon zajednička fotografija najpoznatijih djevojaka i žena hrvatskih reprezentativaca!

Hrvatske Wagsice 1 (Foto: Instagram) Hrvatske Wagsice 1 (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Hrvatske Wagsice 1 (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Tin Jedvaj cura (Foto: Instagram) +0 Franka Batelić (Screenshot: Instagram) Galerija

Djevojke i supruge hrvatskih nogometaša posljednjih mjesec dana bile su gotovo jednake zvijezde kao njihovi odbranici.

Djevojke i supruge hrvatskih nogometaša posljednjih mjesec dana bile su gotovo jednake zvijezde kao njihovi odbranici.

Pogledaj i ovo Izabel Kovačić - 5 ''jedna koja će zauvijek...'' Izabel Kovačić objavila je nikad viđene fotografije iz djetinjstva i pokazala stariju sestru koja joj je uzor!

Neke od njih već su itekako medijski eksponirane, neke to tek postaju, no u svakom slučaju, cure su svojom ljepotom i bezuvjetnom podrškom svojim partnerima osvojile ne samo domaće, već i strane medije.

 

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

A kraj Svjetskog nogometnog prvenstva te drugo mjesto naših Vatrenih, cure su odlučile proslaviti zajedničkim selfie-jem kojim smo ih napokon imali priliku vidjeti sve na jednom mjestu.

Fotografiju iz autobusa je na svom Instagramu profilu podijelila manekenka Dina Dragija, djevojka mladog reprezentativca Tina Jedvaja, a na njoj se još nalaze Franka Batelić, zaručnica Vedrana Ćorluke te Ivana Vida i Izabel Kovačić, supruge Domagoja Vide i Matea Kovačića.

 

Lijepa Dina u Rusiju je na finalnu utakmicu stigla u pratnji Tinove sestre Tee, a da nije samo ona podrška svom dragom, dokazala je njezina slika s diplomom koju je nedavno na svom Instagramu objavio zaljubljeni Tin kako bi se pohvalio velikim uspjehom svoje odabranice.

 

A post shared by ®Dina Dragija ( Дина ) (@_dinad_) on

"Ponosan na tebe. Sljedeći korak - Kings College", napisao je Tin tada, a zanimljivo, Dina je bliska prijateljica s Izabel Kovačić te cure također često dijele zajedničke fotografije na društvenim mrežama. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene