Djevojke i supruge hrvatskih nogometaša posljednjih mjesec dana bile su gotovo jednake zvijezde kao njihovi odbranici.

Galerija


Djevojke i supruge hrvatskih nogometaša posljednjih mjesec dana bile su gotovo jednake zvijezde kao njihovi odbranici.

Vezani članci Hrvatske Wagsice (Foto: Instagram) Britanci pišu o ženama hrvatskih nogometaša: "Glamurozna pjevačica, model ubojite kombinacije ljepote i pameti..." Raquel Mauri (Foto: Instagram) Svaka ljepša od ljepše: Žene hrvatskih nogometaša pokorit će i Rusiju!

Neke od njih već su itekako medijski eksponirane, neke to tek postaju, no u svakom slučaju, cure su svojom ljepotom i bezuvjetnom podrškom svojim partnerima osvojile ne samo domaće, već i strane medije.

 

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

A kraj Svjetskog nogometnog prvenstva te drugo mjesto naših Vatrenih, cure su odlučile proslaviti zajedničkim selfie-jem kojim smo ih napokon imali priliku vidjeti sve na jednom mjestu.

Fotografiju iz autobusa je na svom Instagramu profilu podijelila manekenka Dina Dragija, djevojka mladog reprezentativca Tina Jedvaja, a na njoj se još nalaze Franka Batelić, zaručnica Vedrana Ćorluke te Ivana Vida i Izabel Kovačić, supruge Domagoja Vide i Matea Kovačića.

 

Lijepa Dina u Rusiju je na finalnu utakmicu stigla u pratnji Tinove sestre Tee, a da nije samo ona podrška svom dragom, dokazala je njezina slika s diplomom koju je nedavno na svom Instagramu objavio zaljubljeni Tin kako bi se pohvalio velikim uspjehom svoje odabranice.

"Ponosan na tebe. Sljedeći korak - Kings College", napisao je Tin tada, a zanimljivo, Dina je bliska prijateljica s Izabel Kovačić te cure također često dijele zajedničke fotografije na društvenim mrežama.