'Kako vrijeme prolazi'

Hrvatica osvaja Tursku: U novom filmu postala prava zavodnica!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Visokobudžetni turski film 'Mahmut i Meryem' o ljubavi muslimanskog princa i siromašne kćeri kršćanskog svećenika spojio je Hrvaticu i turskog glumca.

U filmu 'Mahmut i Meryem' zavodi ga glumica Kristina Krepela, a ovaj mladi i perspektivni glumac tumači Mahmuta.

Pogledaj i ovo Marin Miletić ''Moje!'' Marin Miletić objavio je prvu zajedničku fotografiju s kćerima i našom glumicom, okupili su se zbog jednog svečanog životnog događaja!

Kristina je ispričala kako je njezina turska avantura počela lani kad je s menadžericom za međunarodno tržište iz Sarajeva kontaktirao casting menadžer za film 'Crossroad'.

>> Hrvatska glumica osvaja Tursku

'Zahvaljujući ovim filmovima upoznala sam nevjerojatne ljepote ove zemlje. Bila sam u najgorem getu na istoku Turske i u najelitnijim dijelovima Istanbula. I svugdje sam se osjećala dobrodošlo i sigurno', izjavila je Kristina za Gloriju. Priznaje kako joj je najteži dio posla bio svladati turski jezik i govoriti gotovo bez akcenta.

Aras Bulut Iynemli hrvatskoj je publici poznat kao Mete iz serije 'Kako vrijeme prolazi' čiju drugu sezonu Nova TV trenutno emitira.

Aras Bulut İynemli rođen je 1990. godine u Istanbulu. Za ulogu Metea u seriji 'Kako vrijeme prolazi' 2011. godine nagrađen je s nagradama 'Antalya Televizyon' te 'TelevizyonDizisi.com'.

Arasu je prva naslovna uloga upravo u filmu 'Mahmut i Meryem'. U seriji Nove TV Aras tumači sina Alija i Džemile, Metea, poznatog po nestašlucima i zabranjenim ljubavima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene