NIJE JOJ BILO TEŠKO SKINUTI SE

Hrvatica osvaja Hollywood: Snimila seksi scene za TV seriju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivana živi u SAD-u gdje je još kao 5-godišnjakinja emigrirala s roditeljima.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Za 18+ Izašle nove seks scene naše zgodne Hrvatice!

Glumica Ivana Miličević, porijeklom Hrvatica, probija se među holivudskim zvijezdama, a zbog novog projekta nije joj bilo mrsko ni skinuti se pred kamerama.

>> Nekad najseksi Hrvatica, danas učiteljica u školi!

Naime, Ivana trenutačno glumi u TV seriji 'Banshee' za koju je nedavno snimila i vruće scene seksa u kojima se vide njene gole grudi i tijelo dok se izvija od užitka. Jednu os seksi scena snimljenih u Cinemax studiju Ivana je stavila i na svoj Twitter profil!

Prema ovim scenama, čini se kako Ivani nije bio problem uživjeti se u lik Carrie Hopwell. Kroz deset epizoda Ivana će pokazati svoje tijelo nekoliko puta, a serija će se emitirati na američkoj televiziji.

Ivana u hrvatskim glumačkim krugovima nije poznata jer u SAD-u živi od svoje pete godine. Tamo je zajedno s ocem Damirom i majkom Tonkom emigrirala iz Sarajeva. Odselili su se u Michigan, a tad je dobila i brata Tomu koji je također uspješan, ali u svijetu glazbe jer je gitarist benda 30 Seconds to Mars Jareda Lettoa.

>> Pretjerao s promjenom izgleda? Malo se previše 'uživio' u ulogu!

Ivana je karijeru započela još kao srednjoškolka dok se bavila manekenstvom, a glumom se počela baviti nakon mature i to nakon što je dobila ulogu u trileru 'Enemy of the State' Ivana je glumila seksi zavodnice i brojnim serijama, ali i u filmovima pa valja istaknuti kako se pojavila u filmu o slavnom Jamesu Bondu, 'Casino Royale' u ulozi Valenke' te u nešto drugačijim žanrovima poput 'Nebo boje vanilije' i 'Samo nebo zna'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene