Zna prave trikove

Hollywoodski zavodnik postao je mađioničar

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Fantastična glumačka ekipa predvođena s tri najseksepilnije ljepotice Hollywooda vodi nas u zemlju čarobnjaka kojeg znamo iz djetinjstva. Dolazi nam 'Carstvo Velikog Oza'!

Disneyjeva fantastična 3D avantura 'Carstvo Velikog Oza' donosi pozadinu priče o najpoznatijem čarobnjaku na svijetu koji je proizašao iz uma autora L. Franka Bauma.

Oscar Diggs cirkuski je mađioničar upitnog morala koji završi u prekrasnoj zemlji Oz u kojoj upoznaje tri vještice, Theodoru, Evanoru i Glindu.

Pogledaj i ovo showbuzz 'Carstvo Velikog Oza' Dnevnik.hr donosi prvu scenu avanturističkog 3D spektakla!

>> Carstvo Velikog Oza: Majice, blokići i torba mogu biti vaši!

Uloga cirkuskog prevaranta kojega tornado uvuče u magičnu zemlju pripala je 34-godišnjem Jamesu Francu, umjetniku, slikaru, piscu i glumcu nominiranom za nagradu Oscar za ulogu u filmu “127 sati” koji je rekao kako mu je drago što je dobio priliku da postane čarobnjak Oz koji je pomalo zafrkant, prevarant, ali i zavodnik.

'Trebali smo nekoga tko se snalazi u dodiru sa svojim emocijama, glumca koji ima kvalitetu u samome sebi. James, istovremeno duhovit i simpatičan, ima veliko pravo srce koje dijeli sa svojom publikom', rekao je redatelj Raimi.

Fascinantna glumačka ekipa

Jamesu su se u filmu pridružile Michell Williams, tri puta nominirana za nagradu Akademije, Rachel Weisz, koja ju je osvojila za ulogu u filmu “Brižni vrtlar”, i jedna od najzgodnijih mladih glumica Hollywooda Mila Kunis.

'Gledajući Milu Kunis u filmovima “Preboljeti Sarah Marshall” kao slatkicu i “Crni labud” u kojemu je otkrila svoju mračnu stranu, znao sam da je ona prava za ovaj film', izjavio je redatelj.

Za ovu filmsku avanturu najprodavanija pjevačica svih vremena Mariah Carey snimila je pjesmu “Almost Home”.

James Franco potpuno se predao ulozi mađioničara

James Franco na snimanje filma došao je dva tjedna prije ostalih kolega kako bi naučio izvoditi prave mađioničarske trikove. Franco je na svojoj interpretaciji velikog mađioničara Oza radio s mađioničarskom legendom, 52-godišnjim Lanceom Burtonom. Svakog je dana 34-godišnji glumac učio trikove s golubovima, vatrom, izvlačenjem različitih stvari iz šešira, a sve kako bi svoju ulogu učinio što vjerodostojnijom.

Franco iza sebe ima filmsku nagradu Zlatni globus za glavnu ulogu u filmu “James Dean”, popularnost je stekao Oscarom nagrađenim filmom “Milk” u kojem se ljubio sa Seanom Pennom, a gledali smo ga i u trilogiji o super-junaku Spidermanu kao Peterova prijatelja Harryja Osborna.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene