Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pjevač Justin Bieber je poznat kao veliki obožavatelj Batmana. Nedavno je od oca za 19. rođendan dobio i automobil u stilu tog superheroja. A sad postoji i naznaka kako bi upravo Bieber mogao postati Batmanova desna ruka - hrabri Robin!


Justin Bieber je na Instagramu objavio fotografiju kopije skripte filma Batman Vs. Superman. Ispod fotografije, na kojoj se vidi i on sam, napisao je: '#robin??'

I to je bilo dovoljno da se svijetom pronese glas kako postoji velika šansa da 19-godišnja kanadska glazbena zvijezda zaigra Robina, desnu ruku nepobjedivog Batmana, kojeg će u filmu utjeloviti Ben Affleck.

Vezani članci Hailey i Justin Bieber Zbog jednog nespretnog pokreta svi su uvjereni da slavni par skriva novost, koju će uskoro i javno obznaniti Jennifer Lopez i Ben Affleck Jennifer Lopez se našla na meti nasilnog obožavatelja, a to se nikako nije svidjelo njezinu Benu, evo kako je reagirao

>> Kakvi komentari! Tko bi rekao da ga toliki ljudi ne vole!

Podsjećamo, fanovi Batmana nisu s oduševljenjem dočekali odluku da upravo Affleck zaigra njihova omiljenog superjunaka. Čim je objavljena vijest o njegovom angažmanu, internet je naprosto 'eksplodirao'.

Društvene mreže su bile prepune kritika, verbalnih napada i peticija protiv slavnog glumca.

Još uvijek mu zamjeraju neuspjeh filma Daredevil iz 2003. godine, u kojem se okušao kao istoimeni superjunak, i to veoma neuspješno, prema mišljenju pripadnika strip supkulture.

Kako li će isti tek reagirati na Justina Biebera kao Robina, ukoliko uopće bude točna ova njegova objava na Instagramu... Hoće li internet 'eksplodirati' i zbog njega?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook