Ima novi spot

Hercegova atraktivna djevojka Nina Donelli progovorila o vezi: "To je sve što ću reći na temu njega"

Nina Donelli (Foto: PR) - 3 Nina Donelli (Foto: PR) - 3 PR 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Donelli (Foto: PR) - 7 Nina Donelli (Foto: PR) - 6 Nina Donelli (Foto: PR) - 5 Nina Donelli (Foto: PR) - 4 Nina Donelli (Foto: PR) - 3 Nina Donelli (Foto: PR) - 2 +0 Nina Donelli (Foto: PR) - 1 Galerija

Nina Donelli snimila novi spot.

Sve popularnija 21-godišnja pjevačica Nina Donelli potrudila se ponovno zagolicati maštu svojih obožavatelja novim videospotom i pjesmom 'Dalmatino'. Kao da snima neki uzbudljiv triler, Dalmatince, inače poznate kao zgodne ljetne zavodnike, prikazala je kao opasne momke, a sebe kao nevinu djevojčicu koja na kraju ipak popusti pod tradicijom sunca, mora i mirisa lavande.

Pogledaj i ovo Nina Donelli (Foto: PR) Miljenik žena Ivan Herceg zaveo 16 godina mlađu Slovenku? Frcaju iskre između domaćeg glumca i pjevačice iz Maribora

"Pitaju me svi zašto sam u jednu klasičnu ljetnu dalmatinsku pjesmu stavila opasne momke jer svi ostali imaju samo sunce, more, galeba i sve je kao lagano i opušteno. U Dalmaciji nisu svi ribari i 'galebi', mnogi su i opasno zgodni momci koje često viđam na svojim nastupima po Jadranu pa mi se učinilo zgodnim uklopiti ih na ovaj način u spot. Reakcije su i više nego pozitivne, nije loše iznenaditi ili šokirati publiku, naučila sam svoju lekciju kako se privlači pažnja", istaknula je Nina bez ustručavanja.

"Ova mala ima neku posebnu karizmu i kuži posao. Dobro pjeva, sjajno izgleda i spremna je vrlo brzo stvoriti svoju poziciju na domaćoj estradi. Di ćeš bolje? Zato smo i odlučili surađivati s njom i užurbano joj Miro Buljan i ja pripremamo novi album u izdanju našeg najvećeg diskografa Croatia Recordsa", istaknuo je naš čuveni hitmejker Neno Ninčević čija kreativna radionica punom parom izbacuje hitove kako za Ninu tako i za mnoge velike estradne zvijezde.

Nina Donelli, kao nova zvijezda na hrvatskoj estradi, zadnjih mjeseci privlači posebnu pažnju javnosti kako svojim scenskim nastupima i koncertima, tako i vezom s najseksipilnijim Hrvatom, omiljenim glumcem Ivanom Hercegom. "Ivan se ni na koji način ne petlja u moj posao, kao što se ja ne petljam u njegov. I to je sve što ću reći na temu njega", zatvorena je u komentarima o svom dečku inače vrlo razgovorljiva nova estradna zvijeda. No, to je sasvim razumljivo ako se zna da su sve njegove bivše djevojke živjele u zavjetu šutnje dok su s popularnim glumcem bile u vezi. A razlog je vrlo jednostavan. Zgodni glumac ne podnosi da se njegov privatni život razvlači po novinama na bilo koji način.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene