Sestre Helena i Tamara Šopar poznate su zaljubljenice u modu i vlasnice brenda Sopar Collection.

Galerija


Helena je jedna od naših najpoznatijih i najuspješnijih manekenki.

Vezani članci Zagreb šest mjeseci nakon razornog potresa - 2 Europski parlament odobrio Hrvatskoj 683,7 milijuna eura za saniranje posljedica potresa Slabiji potres u Zagrebu Slabiji potres probudio Zagrepčane: ''Baš je ljuljalo. Čula sam luster kako zvecka, krevet mi se micao"

Stigla je s otoka Paga, točnije iz Novalje, a onda je pokorila modni svijet. Tako možemo ukratko i najblje opisati manekenku Helenu Šopar Zadro koja je posljednjih godina i vlasnica uspješnog domaćeg brenda Sopar Collection.

Njega ima sa sestrom Tamarom Šopar Rebić koja je jednako atraktivna pa cure nikako nisu mogle proći neopaženo kada su nedavno prošetale centrom Zagreba u komadima iz nove kolekcije.

Helena je blistala u bijeloj košulji te zanimljivom odjelu od baršuna u boji burgundije, dok se Tamara odlučila za nešto šareniji kombinezon koji joj je stajao kao saliven.

"Sestre nose sve komade iz nove kolekcije koja će biti dostupna uskoro", stoji na Instagram stranici brenda, a curama su se u šetnji ubrzo pridružile još dvije stylish prijateljice - Monika Mikac i Ines Heli.

Zgodne cure, nema što!