Seks i grad

Tko su dvije zgodne dame za kojima su se okretale glave u centru Zagreba?

Helena Šopar (Foto: Instagram) Helena Šopar (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Šopar (Foto: Instagram) Helena Šopar (Foto: Instagram) Helena Šopar (Foto: Instagram) Helena Šopar (Foto: Instagram) Helena Šopar (Foto: Instagram) Tamara i Helena Šopar (Foto: John Pavlish) +0 Helena Šopar (Foto: John Pavlish) Galerija

Sestre Helena i Tamara Šopar poznate su zaljubljenice u modu i vlasnice brenda Sopar Collection.

Helena je jedna od naših najpoznatijih i najuspješnijih manekenki.

Pogledaj i ovo Jadranka Sloković (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Opasna i u šetnji Najmoćnija hrvatska odvjetnica ponovno prošetala špicom u leopard izdanju

Stigla je s otoka Paga, točnije iz Novalje, a onda je pokorila modni svijet. Tako možemo ukratko i najblje opisati manekenku Helenu Šopar Zadro koja je posljednjih godina i vlasnica uspješnog domaćeg brenda Sopar Collection.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Sopar Zadro (@helenasopar) on

Njega ima sa sestrom Tamarom Šopar Rebić koja je jednako atraktivna pa cure nikako nisu mogle proći neopaženo kada su nedavno prošetale centrom Zagreba u komadima iz nove kolekcije.

Helena je blistala u bijeloj košulji te zanimljivom odjelu od baršuna u boji burgundije, dok se Tamara odlučila za nešto šareniji kombinezon koji joj je stajao kao saliven.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Sopar Zadro (@helenasopar) on

"Sestre nose sve komade iz nove kolekcije koja će biti dostupna uskoro", stoji na Instagram stranici brenda, a curama su se u šetnji ubrzo pridružile još dvije stylish prijateljice - Monika Mikac i Ines Heli.

Zgodne cure, nema što! 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene