Ovih dana nasljeđuje milijune

Okrutno i tragično: Tužan život nasljednice pokojnog frontmena INXS-a

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Heavenly Hiraani Tiger Lily kćerka je tragično preminulih Michaela Hutchencea i voditeljice Paule Yates, a ovih dana proslavit će 21. rođendan. Očevi milijuni sjest će joj tada na račun.

Heavenly Hiraani Tiger Lily kćerka je tragično preminulih Michaela Hutchencea i voditeljice Paule Yates. Ovih dana samozatajna djevojka nalazi se u središtu pažnje britanskih medija, a sve zahvaljujući činjenici da će za koji dan navršiti 21 godinu i naslijediti milijune od autorskih prava svog pokojnog oca, frontmena benda INXS.

Pogledaj i ovo showbuzz Imala je samo 25 godina Priznala je da se od majčine smrti nikada u potpunosti nije oporavila, a onda ju je snašla ista tragična sudbina

Nasljedstvo će je pretvoriti u milijunašicu, no život joj je bio iznimno težak i tragičan, ispunjen gubicima. Strastvena romansa njenih roditelja Paule i Michaelapočela je 1995. godine u televizijskom intervjuu. Paula je intervjuirala Michaela, a kemija je bila očita. I to toliko da je Paula ubrzo ostavila Boba Geldofa, za kojeg je bila udana, te izgubila skrbništvo nad njihovim kćerima. Počela je život uz karizmatičnog Michaela, a Tiger Lily rodila se 1996.

Kada je djevojčici bilo tek 16 mjeseci, Michael je pronađen mrtav u hotelskoj sobi. Njegova smrt uništila je Paulu Yates pa je potonula u depresiju i ovisnost o tabletama te se tri godine poslije slučajno predozirala heroinom. Tiger Lilly je tako, u dobi od četiri godine, ostala bez oba roditelja. Srećom, Bob Geldof tada je uskočio i posvojio djevojčicu svoje bivše supruge. Odgojio ju je uz tri djevojčice koje je dobio s Paulom. Tijekom odrastanja nije voljela pozornost medija.

U dobi od 18 godina Tiger Lily se navodno odselila u New York kako bi studirala dramske umjetnosti. Velika tragedija u njenom životu dogodila se i kada je izgubila polusestru Peaches, koja je također preminula uslijed predoziranja, i to 2014. godine. Danas se Tiger navodno polako počinje baviti manekenstvom pa je snimila i neke golišave fotografije. Ipak, sve to radi u tišini, bez previše medijske pozornosti.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene