Tko bi odolio Ferihi?

Turska ljepotica očarala šeika – Darovao joj dijamantni sat!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Turska glumica Hazal Kaya utjelovila je Ferihu u popularnoj seriji koju smo gledali i na Novoj TV. Kako je osvojila gledatelje, tako je privukla i posebne obožavatelje...

Mladu glumicu Hazal Kayu upoznali smo kao Ferihu u turskoj seriji 'Djevojka imenom Feriha', a ona je svojim šarmom osvojila i neke moćne bogataše.

Pogledaj i ovo Matthew Lepre (Foto: Instagram) Tko se prijavljuje? Ponuda za posao iz snova! Mlađahni milijunaš traži asistenta, evo što traži od idealnog kandidata

Kad smo bili mali... prepoznajete li TV zvijezde današnjice?

Turski mediji pišu kako je šeik iz Ujedinjenih Arapskih Emirata pod svaku cijenu želio upoznati 23-godišnju glumicu jer mu se svidjela čim ju je vidio na televiziji! Radi se o šeiku Al-Ahniju, mladom bogatašu iz Dubaija koji je preko svojih veza došao do pozivnice za rođendansku zabavu na kojoj je bila i ona.

Dan poslije odveo je Hazal na večeru u luksuzni restoran u Istanbulu, te joj darovao unikatni zlatni sat ukrašen dijamantima i njezinim inicijalima vrijedan oko 50.000 kuna. Mnogi se pitaju hoće li se simpatija razviti u ljubav, a s obzirom da Hazal uživa veliku popularnost u svojoj zemlji i šire, sve je moguće.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene